μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Startup Μήνυμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 17:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Startup Μήνυμα

Έι

θα είναι ιδιαίτερα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι κάθε φορά που έχει ξεκινήσει τον υπολογιστή μου. Να βρω αυτό το μήνυμα την ενημέρωση μου ότι μια συγκεκριμένη ενότητα δεν βρέθηκε. Έχω μια οθόνη περικλείεται γυρίστηκε να δείξει τι ακριβώς είναι αυτονόητο.

Ευχαριστώ πολύ, Stefan.
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 18:27
Συντονιστής Ομάδας

Default Startup Μήνυμα

Νήμα μεταφέρεται στο Virus, Spyware & Ασφάλεια φόρουμ.

Αυτό είναι μια ένδειξη του κακόβουλου λογισμικού. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό και μετά τις 3 κορμοί, όταν είναι πλήρες και θα Mak esure όλα είναι καθαριστεί.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Startup Application Βοήθεια - Εισαγωγή. Exe αρχείο έτσι ώστε να την εκκίνηση με τα Windows Sasstraliss Λειτουργικά συστήματα Windows 1 4η Μαΐου 2009 09:52
Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση deedee68 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 14η Σεπ 2008 08:34
Συγκρατημένα εκκίνησης; Πόλη Multimedia & Codecs 6 2η Ιουν 2008 13:50
NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση julez Λειτουργικά συστήματα Windows 3 6η Μαΐου 2008 04:30
New Hardware Μήνυμα κατά την εκκίνηση; Kona1984hawaii Γενική Συζήτηση Hardware 6 10 Νοε 2007 01:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.