![]() |
|
| |||
| |||
| Έι θα είναι ιδιαίτερα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι κάθε φορά που έχει ξεκινήσει τον υπολογιστή μου. Να βρω αυτό το μήνυμα την ενημέρωση μου ότι μια συγκεκριμένη ενότητα δεν βρέθηκε. Έχω μια οθόνη περικλείεται γυρίστηκε να δείξει τι ακριβώς είναι αυτονόητο. ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ, Stefan. |
|
| |||
| |||
| Νήμα μεταφέρεται στο Virus, Spyware & Ασφάλεια φόρουμ. Αυτό είναι μια ένδειξη του κακόβουλου λογισμικού. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό και μετά τις 3 κορμοί, όταν είναι πλήρες και θα Mak esure όλα είναι καθαριστεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Startup Application Βοήθεια - Εισαγωγή. Exe αρχείο έτσι ώστε να την εκκίνηση με τα Windows | Sasstraliss | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 4η Μαΐου 2009 09:52 |
| Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση | deedee68 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 14η Σεπ 2008 08:34 |
| Συγκρατημένα εκκίνησης; | Πόλη | Multimedia & Codecs | 6 | 2η Ιουν 2008 13:50 |
| NTLDR λείπει μήνυμα κατά την εκκίνηση | julez | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6η Μαΐου 2008 04:30 |
| New Hardware Μήνυμα κατά την εκκίνηση; | Kona1984hawaii | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 10 Νοε 2007 01:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |