mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Startup Message

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 15, 2008, 17:38
Naujas Narys

Default Startup Message

Ei

bus labai dėkingi, jei kas nors galėtų man padėti atlikti šią problemą man atrodo, kad Gruodžio kiekvieną kartą aš pradėti savo kompiuterį. I get this message informavo mane, kad konkrečios modulis nerastas. Aš uždara ekrano parodyti, kas tiksliai tai pasakyti.

Many thanks, Stefan.
Old Lapkritis 15, 2008, 18:27
Moderatorius Grupė

Default Startup Message

Temos persikėlė į virusų, šnipinėjimo ir saugumo forumas.

Tai kenkėjiškų programų nuorodos. Laikytis Šiame vadove ir po 3 žurnalus, kai visiškai ir mes MAK esure viskas yra išvalytas.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paleidimas taikymas Pagalba - Insert. Exe failą, kad jis bus su Windows paleisties Sasstraliss Windows "operacinės sistemos 1 4 gegužė 2009 09:52
Error Message on Startup deedee68 Virus, Spyware & Security 1 14 rugsėjis 2008 08:34
Mažo paleisties? Didmiestis Multimedia & Codecs 6 2 birželis 2008 13:50
NTLDR trūksta pranešimą paleidus julez Windows "operacinės sistemos 3 6 gegužė 2008 04:30
New Hardware Pranešimas Paleidus? Kona1984hawaii General Hardware Chat 6 Lapkritis 10, 2007 01:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.