rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Uruchamianie wiadomość

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 listopada 2008, 17:38
Nowe państwa grupy

Default Uruchamianie wiadomość

Hej

będzie w dużym stopniu docenić jeśli ktoś może mi pomóc się z tym problemem i wydaje się mieć przy każdym uruchomieniu na moim komputerze. I get this message informując mnie, że konkretny moduł nie został znaleziony. Mam załączeniu screenshot pokazać dokładnie to, co mówi.

Many thanks, Stefan.
Old 15 listopada 2008, 18:27
Moderator grupy

Default Uruchamianie wiadomość

Wątek przeniesiony do wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa forum.

To jest wskazanie malware. Śledzić tej instrukcji i po 3 dzienniki gdy kompletne i będziemy MAK esure wszystko sprzątnięte.

Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Uruchamianie aplikacji Pomoc - Wstaw. Exe tak, że będzie starcie z okna Sasstraliss Windows Operating Systems 1 4. maja 2009 09:52
Komunikat o błędzie przy uruchomieniu deedee68 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 14-ci Wrz 2008 08:34
Wyciszony startowy? Miasto Multimedia i kodeki 6 2 czerwiec 2008 13:50
NTLDR brakuje wiadomości na starcie julez Windows Operating Systems 3 6 maja 2008 04:30
Nowy sprzęt Message at Startup? Kona1984hawaii Ogólne Hardware Czat 6 10 listopada 2007 01:08
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.