menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Spustenie Správa

Reply

Thread Tools
Old 15. novembra 2008, 17:38
Nový člen skupiny

Default Spustenie Správa

Hej

bude to veľmi ocenia ak niekto mi môže pomôcť sa s týmto problémom som sa zdajú byť s zakaždým, keď spustím počítač. Chápem túto správu informujúcu, že mi mimoriadne modul nebol nájdený. Mám uzavretých obrazovku zastrelila ukázať, čo presne je samozrejmosťou.

Děkuji, Stefan.
Old 15. novembra 2008, 18:27
Moderátor skupiny

Default Spustenie Správa

Thread presunuli na vírus, spyware a bezpečnosť fóre.

To je údaj o malware. Nasledovať tohto sprievodcu a príspevok na 3 logy, keď kompletné a budeme MAK esure všetko je vyčistené.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami Sasstraliss Operačné systémy Windows 1 4. mája 2009 09:52
Chybové hlásenie pri štarte deedee68 Virus, spyware a bezpečnosť 1 14. September 2008 08:34
Útlm spustení? Mesto Multimedia & Kodeky 6 2. júna 2008 13:50
NTLDR chýba správa o spustenie julez Operačné systémy Windows 3 6. mája 2008 04:30
Nový hardvér správ pri spustení? Kona1984hawaii Všeobecné Hardware Chat 6 10. novembra 2007 01:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.