![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej bude to veľmi ocenia ak niekto mi môže pomôcť sa s týmto problémom som sa zdajú byť s zakaždým, keď spustím počítač. Chápem túto správu informujúcu, že mi mimoriadne modul nebol nájdený. Mám uzavretých obrazovku zastrelila ukázať, čo presne je samozrejmosťou. ![]() ![]() Děkuji, Stefan. |
|
| |||
| |||
| Thread presunuli na vírus, spyware a bezpečnosť fóre. To je údaj o malware. Nasledovať tohto sprievodcu a príspevok na 3 logy, keď kompletné a budeme MAK esure všetko je vyčistené. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami | Sasstraliss | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2009 09:52 |
| Chybové hlásenie pri štarte | deedee68 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 14. September 2008 08:34 |
| Útlm spustení? | Mesto | Multimedia & Kodeky | 6 | 2. júna 2008 13:50 |
| NTLDR chýba správa o spustenie | julez | Operačné systémy Windows | 3 | 6. mája 2008 04:30 |
| Nový hardvér správ pri spustení? | Kona1984hawaii | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 10. novembra 2007 01:08 |
| Thread Tools | |
| |