![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, δεν είμαι ειδικός υπολογιστή και χρειάζομαι βοήθεια για να απαλλαγούμε από αυτό το pop up που του συμβαίνει για λίγο. Κάθε φορά που πραγματοποιείται εκκίνηση του υπολογιστή μου, μερικά από αυτά εμφανίζονται μετά το άλλο, αλλά να σταματήσει μέχρι βρεθώ κοντά i μετά την τελευταία.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Παράβλεψη την "κάνουν τα ψάρια get δίψας;" το πράγμα, δεν είναι μέρος της.) Ξέρει κανείς πως μπορώ να σταματήσουν αυτά τα pop ups? και αυτό είναι ένας ιός; Ευχαριστώ για τη βοήθεια ^___^ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, ώστε αυτή είναι μια φάρσα malware, antivirus 2009 μολύνει τον υπολογιστή σας, στη συνέχεια προσπαθεί να παίξει το καλό παιδί που προσφέρουν για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού που υπάρχει σε αυτή την πρώτη θέση.
Θα πρέπει να δουλέψουμε με τον οδηγό μας ενημερώσει εδώ και με τις σχετικές πληροφορίες και ένα από κακόβουλο λογισμικό ομάδα μας θα σας διευθετηθεί. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|