![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, nisam računalni stručnjak i da trebam pomoć uzimajući osloboditi od ovaj pop up koji je događa za neko vrijeme. Svaki put kad sam pokrenuti moje računalo, a nekoliko njih poskočiti nakon drugog, ali to prestaje nakon što sam popping up zatvoriti posljednja. Evo neke slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ne obazirati se na "to get riba žedan?" Stvar, to nije dio njega.) Se bilo tko znati kako ja mogu zaustaviti ove pop up prozore? i je li to virus? Hvala za pomoć ^___^ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tako da je ovo hoax zlonamjernih programa, AntiVirus 2009 infects vaš stroj zatim pokušava igrati dobar momak nude za uklanjanje zlonamjernih programa ga tamo stavili na prvo mjesto.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, Virusscan McAfee Enterprise | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 3. prosinac 2008 13:54 |
| Mandriva Free 2009 Grafička kartica Problem | Hybr! D | Linux OS i alternativna | 3 | 23. studeni 2008 07:13 |
| Norton Antivirus problem. | KingOmega | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 27. veljača 2008 11:32 |
| Symantec Antivirus Problem | Showtee | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 2. siječanj 2008 12:34 |
| Čudne CPU / GPU problem | MiaZmA | General Hardware Chat | 1 | 1. siječanj 2008 16:34 |
| Thread Tools | |
| |