![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, nie jestem ekspertem komputera i muszę pomocą pozbyć tego pop-up to dzieje się na chwilę. Za każdym razem, gdy zaczynam mój komputer, kilka z nich wyskakiwać po kolei, ale zatrzymuje się po popping i zamknąć ostatni. Oto kilka zdjęć: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Zignorować "zrobić ryb dostać pragnienia?" Rzeczą, nie jest jej częścią.) Czy ktoś wie w jaki sposób mogę zatrzymać tych pop-upy? i to jest wirus? Dzięki za pomoc ^___^ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tak to jest złośliwym hoax, antivirus 2009 infects komputerze następnie próbuje odtworzyć dobry człowiek oferując do usunięcia złośliwego oprogramowania tam umieścić go na pierwszym miejscu.
Musisz działać na naszym przewodnikiem i sprawozdania wraz z odpowiednimi informacje jednego z naszych złośliwym zespołem będzie Ci posortowane obecnie. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ My System: Hybr! D
|