![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, нисам рачунарски стручњак и да ја потреба помоћ узимајући ослободити од овај поп уп који је дешава за неко време. Сваки пут кад сам покренути моје рачунар, а неколико њих поскочити након другог, али то престаје након што сам поппинг уп затворити последња. Ево неке слике: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Не обазирати се на "то гет риба жедан?" Ствар, то није део њега.) Се било ко кноткле како ја могу зауставити ове поп уп прозоре? и је ли то вирус? Хвала за помоћ ^___^ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, тако да је ово хоакс злонамерних програма, Антивирусни 2009 инфецтс ваш машина затим покушава играти добар момак нуде за уклањање злонамерних програма га тамо ставили на прво место.
Морате водич кроз наш рад и извештај овамо са релевантним инфо и један од наших злонамерних програма тим ће вас распоређене оут. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Мандрива Фрее 2009 Графичка картица Проблем | Хыбр! Д | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 23 новембар 2008 07:13 |
| Стран проблем | самеы44 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 7 | 6. Сеп 2008 04:30 |
| Нортон Антивирус проблем. | КингОмега | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 27 фебруар 2008 11:32 |
| Сымантец Антивирус Проблем | Схоутее | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 2 јануар 2008 12:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |