![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я не спеціаліст по комп'ютерам, і мені потрібно допомогти позбавитися від цього спливаючого це відбувалося на деякий час. Кожен раз, коли я почала мого комп'ютера, деякі з них випливав за іншим, але вона зупиняє з'являтися після того, як закрити останню. Ось кілька фотографій: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Не звертайте уваги на "Риби отримати пити?" Річ, це не його частини.) Хто-небудь знає, як я можу зупинити ці поп-UPS? А це вірус? Дякуємо за допомогу ^___^ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИТАК, це шкідлива містифікація, Antivirus 2009 заражає вашу машину потім намагається грати на гарному хлопцем пропонуючи видалити шкідливі програми, щоб покласти її там, в першу чергу.
Ви повинні працювати на основі нашого керівництва, і доповісти тут з відповідною інформацією і один з наших шкідливого команда допоможе вам розібратися. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Mandriva 2009 Безкоштовні Відеокарта проблеми | Hybr! D | Linux & альтернативних ОС | 3 | 23 листопада 2008 07:13 |
| Нортон Антивірус проблема. | KingOmega | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 27 лютого 2008 11:32 |
| Symantec Antivirus проблеми | Showtee | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 січня 2008 12:34 |
| Дивні CPU / GPU проблема | MiaZmA | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 січня 2008 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |