![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така имам Spybot откриват и унищожават и Avast антивирусни, Неотдавна намерих правя хартия (открит офис, cuz ми MS Office 07 изпитание стигна). И открих, че моето Explorer беше създаден действащ. [задачата бар] бе изчезват и reappearing, аз дължи това да отвори офис бърз старт, тъй като най-скоро бих го затворите, задачата лентата ще изчезне и се появят отново. Тичах spybot и го намери някои неща и аз уби го и го изглеждаше да вземат този проблем, но тогава аз имам малко объркващо доклади, имаше регистър промяна (който трябваше да одобри), че аз нямах представа, не за всички от тях, аз погледнах, определени в тях, и те, когато всички еднакви, и да го настроите да кажа, не всеки път. и той продължаваше да става, същите един и повече. в някакъв момент Репортерът Стана толкова изпълнил това трябваше да напусна, така Не знам ако го разреши или не. Аз също деинсталиран Отворено управление, така че може да е това, което беше. Но това беше много странно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти
| |||
| |||
| Heres дневника от съгледат бот. Цитат:
Цитат:
Ако изберете го откажете хода на: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast призовава вируса веднага след като страницата е "зареден" като "JS: Агент-DE [Trj] I свърши spybot сканиране, както и Avast начално сканиране през нощта и аз да го настроите да се отстранят всякакви вируси автоматично. Нейната също показва, че аз DONT са автоматични актуализации. Но аз правя. |
|
| |||
| |||
| Опа! Добре DONT мразиш, когато публикувате нещо се опитва да получи помощ, и след това си спомняте един стар пост на друг форум? След това отидете и злонамерени програми Изтегли хапки и го поправя проблема? Ами този какво Просто го направих. Той взе един час и 20 минути на моя 120 GB HD и тя изглежда да са фиксирани на проблема. Съжалявам, ако съм ви губи времето! |
|
| |||
| |||
| Звучи ми като теб може да искате да изтеглите и стартирате злонамерени програми ухапване .............. Това вероятно ще отнеме около един час и двадесет минути, за да се движат по каже 120 GB твърд диск .............. ![]() LOL съжаление, не можах да устоя. АТРИБУТИ: Горните постове е опит в игривост и в никакъв случай не е оферта на съвети. Аз съм по никакъв начин не е квалифициран да предлагат посъветва за злонамерен софтуер проблеми в този момент. Ако продължавате да имате проблеми, пост отново и чакаме Глазгоу или зло Фантастика за отговор. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Радвам се, че са в състояние да използват MBAM. Въпреки това, злонамерен софтуер като това често кани приятели да се присъединят в, така хумор ме тук и нека тичам специализиран инструмент, за да проверява за всякакви остатъци. Изтеглям ComboFix от едно от тези места: Връзка 1 Линк 2 Връзка 3 * ВАЖНО! Запази ComboFix.exe към вашия Desktop
![]() След като Microsoft Windows Recovery конзолата е инсталиран използвайки ComboFix, вие трябва да видите следното съобщение: ![]() Кликнете върху Да, За да продължите сканирането за злонамерен софтуер. Когато приключите, ComboFix изготвя регистър за вас. Моля, включват C: \ ComboFix.txt в следващата си реплика. |
|
| |||
| |||
| Ето това е Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Здравейте отново Както можете да видите от първата част на дневника, имаше някои неща все още остават на вашата система. Моля, прочети тези инструкции внимателно и след това да разпечатвате или копирате тази страница, за да Notepad, за да ви помогне при извършването на поправката. Не трябва да има отворени браузъри или живи интернет връзки, когато са следните процедури по-долу. Combofix
Код: Папка:: C: \ Documents и настройки \ Всички Users \ Прилагане Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: C: \ Windows \ тон се намира C: \ ProgramData Регистратура:: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Запази като CFScript.txt, На същото място като ComboFix.exe ![]() По повод на снимката по-горе, плъзнете CFScript върху ComboFix.exe. Когато приключи, той ще представи дневник за Вас най - "C: \ ComboFix.txt" Не mouseclick combofix на прозореца, като същевременно се работи. Това може да доведе до обора. ВНИМАНИЕ! Някой друг мисли за използване на по-горе скрипт прави това по свой риск - може да се свърши като да си инсталирате Windows! Моля пост дневника C: \ ComboFix.txt за по-нататъшно разглеждане. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Редактора на системния регистър. Backup необходимо. Промениха шрифтове в регистър | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 15 Март 2009 13:32 |
| Изчистен регистър? | Mooseknuckle | Общи Софтуер Чат | 12 | 31 Март 2008 12:44 |
| Познавам по вписванията? | Rob8UrChips | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 октомври 2007 14:21 |
| Регистърът почистването | DC31 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 13 Юли 2007 06:26 |
| XP по вписванията | DrWatson | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |