![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tak jsem Spybot Search a zničit a Avast antivirus Nedávno jsem dělal s papírem (Open Office, cuz my MS Office 07 hodnocení došel). A já zjistil, že můj průzkumník jednal nahoru. [úkol bar] byl mizí a reappearing, i připsat jej otevřít kancelář rychlý start, protože jakmile bych se blíží, je hlavní panel zmizí a znovu objevit. Běžel jsem Spybot a zjistila některé věci a já jsem ho porazil, a zdálo se nechat, že problém, ale pak jsem některé matoucí zprávy, došlo ke změně registru (to jsem musel schválit), že jsem neměl žádný nápad, ne pro všechny z nich, i soubor podíval se na ně a oni, kde jsou všechny stejné, já to říkám ne pokaždé. a to právě probíhá průběžně, je samá znova a znova. v určitém okamžiku se reportér má tak zaplnila to muselo skončit tak i dont vědět, zda je povoleno, nebo ne. Také jsem odinstalovány Open Office, tak aby mohla být, co to bylo. Ale bylo to velmi divné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar
| |||
| |||
| Heres záznamu z špionážní bot. Citace:
Citace:
Zvolíte-li zruąit přesune vám: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast hovory viru, jakmile je stránka 'nahraje "jako" JS: Agent-DE [Trj] I udělal Spybot scan a Avast boot skenování přes noc a já ji k odstranění jakýchkoliv virů automaticky. Jeho rovněž doloží, že i dont mít automatické aktualizace dne. Ale já ano. |
|
| |||
| |||
| OOPS! Ok dont vás nenávidí, když se po něčem snaží získat pomoc, a pak si vzpomenete starý post na jiném fóru? Tu máš a Download Malware kousnutí a řeší problém? No to je to, co jsem právě udělal. To trvalo hodinu a 20 minut na moje 120 gb hd a zdá se, že mají pevné problém. Omlouváme se, pokud vám čas i promrhány! |
|
| |||
| |||
| Zní mi to, jako byste chtěli stáhnout a spustit Malware štípnutím .............. Bude pravděpodobně trvat asi hodinu a dvacet minut běžet na řekněte 120 GB pevný disk .............. ![]() LOL sorry, nemohl jsem odolat. EDIT: Výše uvedená místa je pokus o humornost a v žádném případě nabídku poradenství. Já jsem v žádném případě kvalifikovaných nabízet radit o jakýchkoli malware problémy v této době. Pokud budete mít i nadále problémy, post znovu a počkejte na Glasgowa či Evil Fantasy na odpověď. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem rád, že jste byli schopni používat MBAM. Nicméně, malware takhle často zve přátele, kteří se připojili, tak humor mi tu a pojďme běžet specializovaný nástroj pro kontrolu jakéhokoli leftovers. Stáhnout ComboFix z jedné z těchto lokalit: Link 1 Link 2 Link 3 * Důležité! Uložit ComboFix.exe na váš Desktop
![]() Jakmile Microsoft Windows konzolu pro zotavení je nainstalován pomocí ComboFix, uvidíte následující zprávu: ![]() Klikněte na AnoI nadále pro skenování malware. Po skončení ComboFix se vytvoří log pro vás. Uveďte prosím C: \ ComboFix.txt V další odpovědi. |
|
| |||
| |||
| Tady to je Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ahoj znovu Jak můžete vidět z první části protokolu, bylo pár věcí, stále na svém systému. Přečtěte si prosím pozorně tento návod a pak vytisknout nebo kopírovat tuto stránku do Poznámkového bloku v pořadí, které vám pomohou při provádění opravy. Ty by neměly mít žádné otevřené prohlížeče nebo živé připojení k internetu, když jsou tyto postupy níže. Combofix
Kód: Folder:: c: \ Documents and Settings \ All Users \ Data aplikací \ () 3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6 DirLook: c: \ windows \ t být umístěna C: \ programdata Registry:: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Uložit jako CFScript.txt, Ve stejném místě jako ComboFix.exe ![]() S odvoláním na obrázku výše, přetáhněte CFScript na ComboFix.exe. Po skončení se vytvoří log pro vás "C: \ ComboFix.txt" Don't mouseclick combofix okna a zároveň je to běží. To může způsobit, že na stánku. POZOR! Kdokoli jiný myšlení pomocí výše uvedeného skriptu činí tak na vlastní riziko - můžete skončit s znovu-instalaci systému Windows! Prosím po přihlášení C: \ ComboFix.txt k dalšímu přezkoumání. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 15. března 2009 13:32 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | Obecné Software Chat | 12 | 31. březen 2008 12:44 |
| Znát Váš registru? | Rob8UrChips | Obecné Software Chat | 1 | 8. října 2007 14:21 |
| Registry Čističe | DC31 | Virus, spyware a bezpečnost | 11 | 13. července 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | Obecné Software Chat | 7 | 4. dubna 2007 11:29 |
| Thread Nástroje | |
| |