![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tako sam i Spybot search uništiti i Avast AntiVirus, Nedavno sam bio događaj papira (otvoreni ured, cuz moj MS Office 07 suđenja ran out). I otkrio sam da je moj Explorer delujući gore. [zadatak bar] je reappearing i nestaju, i pripisuje ga otvoriti ured quick start, jer čim bih ga zatvorite, zadatak bi bar nestane i opet se pojavi. I ran Spybot i pronašao neke stvari i sam ubio ga i činilo da će taj problem, ali onda sam dobio neke zbunjujuće izvješća postojao je promjenu registra (to sam morao odobriti) da nisam imao pojma, ne na sve od njih, ja pogledao u njih i oni gdje svi isti, i stavi ga na referendumu odbacili svaki put. i to ide samo zadržao, isto jedan više. u nekom trenutku reporter dobio je tako popunio to morao prekinuti pa ja dont znati ako je to dozvoljeno ili ne. Također sam deinstaliran Open Office, tako da može biti što je bilo. Ali to je vrlo čudno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok
| |||
| |||
| Heresu zapisnik iz špijun bot. Quote:
Quote:
Odaberete li ga odjavite se pomiče vas da: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast pozivi virus čim je stranica 'loaded "kao" JS: Agent-DE [Trj] Ja sam jedan Spybot skenirati i Avast boot scan preko noći, a ja ga se ukloniti sve viruse automatski. Njegova također prikazuje da ja dont imati automatskog ažuriranja. Ali mi je činiti. |
|
| |||
| |||
| OOPS! Ok dont vas mrze kada post nešto pokušavaju dobiti pomoć, a zatim da zapamtite stari post na drugom forumu? Onda idi i zaštita od zlonamjernih programa Download ugriza i problem riješen? Pa taj što sam učinio. Bilo je jedan sat i 20 minuta na mojoj 120 gb hd i čini se da imaju fiksne problem. Oprostite ako sam vas profućkan vrijeme! |
|
| |||
| |||
| To mi zvuči kao te moć ištanje to preuzimanje datoteka i trčanje štetni sadržaji ugriza .............. To će vjerojatno trajati oko sat i dvadeset minuta će se prikazivati na reci 120 GB hard disk .............. ![]() LOL Sorry, nisam mogao odoljeti. EDIT: The post iznad je pokušaj šaljivost i ne znači ponuditi savjet. Ja ni na koji način ponuditi kvalificiranom savjetovati za bilo problema štetnih sadržaja u ovom trenutku. Ako i dalje imate problema, post ponovo i pričekajte Glaswegian ili Zlo Fantastika odgovoriti. |
|
| |||
| |||
| Bok Drago mi je da ste bili u mogućnosti koristiti MBAM. Međutim, zlonamjernih programa kao što je ovaj često pozivaju prijatelje da se pridruže u, pa mi ovdje humor i neka je pokrenuti specijalizirani alat to ček za bilo koji ostaci. Preuzimanje ComboFix iz jedne od tih lokacija: Link 1 Link 2 Link 3 * VAŽNO! Spremi ComboFix.exe na svoj Desktop
![]() Nakon što je Microsoft Windows Recovery Console je instaliran korištenjem ComboFix, trebali biste vidjeti slijedeću poruku: ![]() Kliknite na Da, Da i dalje skeniranje za štetne sadržaje. Kada završite, ComboFix će proizvoditi dnevnik za vas. Molimo uključite C: \ ComboFix.txt u sljedećem odgovoru. |
|
| |||
| |||
| Evo ga Quote:
|
|
| |||
| |||
| Bok ponovo Kao što možete vidjeti iz prve sekcije zapisnik, postoji nekoliko stvari koje su još preostali na vaš sustav. Molimo vas da pažljivo pročitate ove upute, a zatim ispisati ili kopirati ovu stranicu da biste je Notepad kako bi vam pomoći pri provođenju popraviti. Ne biste trebali imati otvoren internet preglednicima ili žive veze kada ste sljedeće postupke u nastavku. Combofix
Code: Folder: C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: c: \ windows \ t biti smješten C: \ ProgramData Registra: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Spremi kao CFScript.txt, Na istom mjestu kao ComboFix.exe ![]() Osvrchuchi se na slici gore, povucite CFScript na ComboFix.exe. Kada završite, on će proizvesti prijava za Vas "C: \ ComboFix.txt" Ne mouseclick combofix's prozor dok je pokrenut. Ovaj svibanj uzrokovati da se zatajiti. OPREZ! Bilo tko drukčije misli koristeći gore original to čini na vlastitu odgovornost - vi svibanj kraj gore što nećete morati ponovo instalirati sustav Windows? Molimo, prijavite se post C: \ ComboFix.txt za daljnje razmatranje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Registry Editor. Sigurnosna kopija potrebna. Promijenjen Fontovi u Registry | pete21 | Windows Operating Systems | 7 | 15. ožujak 2009 13:32 |
| Registry čistiju? | Mooseknuckle | Općenito Software Chat | 12 | 31. ožujak 2008 12:44 |
| Znate svoj Matični? | Rob8UrChips | Općenito Software Chat | 1 | 8. listopad 2007 14:21 |
| Čistači Registry | DC31 | Virus, Spyware i sigurnost | 11 | 13. srpnja 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | Općenito Software Chat | 7 | 4. travanj 2007 11:29 |
| Thread Tools | |
| |