![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok így már Spybot keresés és megsemmisíti és Avast víruskereső, Nemrég találtam én is ezt a papír (nyitott iroda, cuz my MS Office 07 próba elfogyott). És azt találták, hogy a felfedező járt be. [a feladat bar] is eltűnik, és ismét, azt tudható, hogy Open Office quick start, mert amint azt zárjuk le, bár ez a feladat, és újra eltűnnek. Futottam Spybot, és talált néhány dolgot, és én öltem meg azt, és úgy tűnt, hogy vegye ki, hogy a probléma, de aztán van néhány zavaró jelentések, volt egy-egy jegyzék változása (amit én is jóváhagyja), hogy fogalmam sem volt, nem az összes őket, én meg úgy nézett rájuk, és ahol minden ugyanaz, én meg azt mondom, hogy nem minden egyes alkalommal. és ez csak tartani fog, ugyanaz újra és újra. valamikor az újságíró van így megtöltött volna lépni tehát én dont tud ha ez megengedett, vagy nem. Azt is uninstalled Open Office, így lehet, hogy mit. De ez nagyon furcsa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia
| |||
| |||
| Heres a log spy bot. Idézet:
Idézet:
Ha a Mégsem mozog, hogy: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast felhívja vírus, amint az oldal "terhelt", mint a "JS: Agent-DE [Trj] Én a Spybot scan, és egy boot Avast scan át az éjszakát, és én meg azt, hogy eltávolítsa a vírusokat, automatikusan. Az is kiderül, hogy én dont volna az automatikus frissítéseket. De én igen. |
|
| |||
| |||
| OOPS! Ok dont Utálod, ha valami post próbálok segíteni, és aztán eszébe jutott egy régi elküldeni egy másik fórumon? Akkor menj és Letölt Malware harap, és a hiba? Nos, mit amit csináltál. Eltartott egy órával és 20 perccel az én 120 gb hd, és úgy tűnik, hogy nem rögzítették a problémát. Bocs, ha te elpazarolt idő! |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, hogy nekem, mint akkor, hogy töltse le és futtassa Malware csípésükkel .............. Ez valószínűleg körülbelül egy óra és húsz perc alatt futnak mondjuk a 120 GB-os merevlemez .............. ![]() LOL Bocs, nem tudtam ellenállni. EDIT: A fenti hozzászólás egy kísérletet bolondozás, és nem olyan tanácsot. Én egyáltalán nem minősített, hogy tanácsot adjon bármely malware problémák ebben az időben. Ha továbbra is problémái vannak, posta, és várjunk glasgow vagy Evil Fantasy válaszolni. |
|
| |||
| |||
| Szia Örülök, nem tudják használni MBAM. Ugyanakkor malware mint ez gyakran felkéri a barátaidat, hogy csatlakozzanak, így a humor nekem itt és gyerünk fuss egy speciális eszköz annak érdekében, hogy a maradványokat. Letöltés ComboFix az egyik helyszínen: Link 1 Link 2 Link 3 * FONTOS! Mentés ComboFix.exe az asztalra
![]() Miután a Microsoft Windows helyreállítási konzol telepítése ComboFix használ, akkor a következő üzenet: ![]() Kattints Igen, Hogy továbbra is a szkennelés malware. Amikor befejezte, ComboFix készít naplót Önnek. Kérjük, adja meg a C: \ ComboFix.txt a következő választ. |
|
| |||
| |||
| Itt van Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Üdv ismét Mint láthatjuk az első szakaszban a log volt néhány dolog maradt meg a rendszerben. Kérjük, olvassa el ezeket az utasításokat, majd ki kell nyomtatni vagy másolni ezt az oldalt Jegyzettömbbe, hogy segítséget nyújtson, ha elvégezte a javítást. Nem kellett volna olyan böngészőkben vagy élő internetes kapcsolatok, ha az eljárások alatt. Combofix
Kód: Mappa: c: \ documents and settings \ All Users \ Application Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: c: \ windows \ t található C: \ Programdata Rendszerleíróadatbázis: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Mentés a CFScript.txt, Ugyanazon a helyen, mint ComboFix.exe ![]() Hivatkozva a fenti képen, húzza CFScript bevezet ComboFix.exe. Ha kész, akkor egy log for you at "C: \ ComboFix.txt" Ne mouseclick combofix ablakban miközben fut. Ez azt eredményezheti, hogy az istálló. FIGYELEM! Mindenki más, aki gondolt a fenti szkriptet, azt a saját kockázat - akkor a végére, hogy telepítse újra a Windows! Kérem jelentkezzen be a post C: \ ComboFix.txt további felülvizsgálatra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Registry Editor. Backup szükség. Megváltozott Fonts adatbázisbeli | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 7 | 15. március 2009 13:32 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Chat szoftver | 12 | 31. március 2008 12:44 |
| Ismerje meg Registry? | Rob8UrChips | General Chat szoftver | 1 | 8. október 2007 14:21 |
| Registry Cleaners | DC31 | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 13. július 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | General Chat szoftver | 7 | 4. április 2007 11:29 |
| Téma eszközök | |
| |