![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad turiu Spybot Search and Destroy ir Avast Antivirus, Neseniai nustatyta, darė popieriaus (Open Office, cuz my MS Office 07 tyrimą pritrūko). Ir supratau, kad man Explorer veikė iki. [užduotį Baras] buvo dingsta ir reappearing, aš jį priskirti prie "Open Office" Quick Start ", nes kaip tik noriu jį uždaryti, užduočių juosta turėtų išnykti ir vėl pasirodyti. I ran Spybot ir jis nustatė kai kurių dalykų, ir aš jį nužudė ir atrodė, kad apsidrausti, kad problema, bet tada aš kai klaidinantys pranešimai, buvo pakeisti registro (tai turėjau patvirtinti), kad aš ne idėja, ne visiems iš jų, galiu nustatyti, pažvelgė į juos ir jie, kai visi tą patį, aš jį pasakyti "ne kiekvieną kartą. o jis tiesiog laikomas eina, pats vienas ir per virš. tam tikru žurnalistė gavo tiek užpildyti jį turėjo mesti, kad i dont know jei tai leidžiama, ar ne. Aš taip pat pašalinta Open Office, kad galėtų būti, kad tai buvo. Bet tai buvo labai keistai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas
| |||
| |||
| Heres Prisijungti nuo spy bot. Citata:
Citata:
Jei pasirinksite atšaukti jis juda jums: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast ragina virusas kuo greičiau puslapis "pakrautas", kaip "JS: Agent-DE [Trj] Aš Spybot scan, ir Avast boot scan per naktį, ir aš ją pašalinti bet kokius virusus automatiškai. Jos taip pat rodo, kad i dont turi automatinio atnaujinimus. Bet aš. |
|
| |||
| |||
| Oi! Gerai Dont You hate to, kai po kažką bando gauti pagalbos, o tada prisiminti senąjį pranešimą į kitą forumą? Tada galite pereiti ir Atsisiųsti kenkėjiškų kanda ir jis nustato problemą? Well Thats what I just did. Prireikė valandą ir 20 minučių ant mano 120 GB HD, ir atrodo, kad nustatytas užduotis. Atsiprašau, jei aš jums švaistomas laikas! |
|
| |||
| |||
| Tai skamba man kaip galite parsisiųsti ir paleisti kenkėjiškų Bites .............. Tai tikriausiai užtruks apie valandą dvidešimt minučių paleisti pasakyti 120 GB kietasis diskas .............. ![]() LOL Sorry, aš negalėjau atsispirti. EDIT: virš postų yra ne Juokingi bandymas ir jokiu būdu patarimų pasiūlyti. Aš jokiu būdu kvalifikaciją teikti patarimus dėl bet kenkėjiškų programų problemų šiuo metu. Jei Jūs vis dar turite problemų, po kartą ir laukti Gimęs Glazgas ar blogas Fantasy atsakyti. |
|
| |||
| |||
| Labas Džiaugiamės, kad Jums buvo suteikta galimybė naudotis MBAM. Tačiau, kenkėjiškų programų, kaip tai dažnai kviečia draugus prisijungti prie sistemos, todėl nusiteikimas man čia ir būsime paleisti specializuotas įrankis patikrinti bet užsiliko. Atsisiųsti ComboFix vienoje iš šių vietų: Link 1 Link 2 Link 3 * SVARBU! Prisiminti ComboFix.exe savo Desktop
![]() Kai Microsoft Windows Recovery Console įdiegta naudojant ComboFix, jūs turėtumėte pamatyti tokį pranešimą: ![]() Spauskite Taip, Toliau skenavimas kenkėjiškų programų. Kai baigsite, ComboFix pateikia žurnalas Jums. Prašome įtraukti C: \ ComboFix.txt Jūsų kitą atsakymą. |
|
| |||
| |||
| Here it is Citata:
|
|
| |||
| |||
| Hi again Kaip matyti iš pirmojo skyriaus žurnale, ten buvo keletas dalykų, vis dar likusių ant jūsų sistemos. Prašome atidžiai perskaityti šias instrukcijas ir tada atsispausdinti arba nukopijuoti šį puslapį Notepad, siekiant padėti jums atlikdamos pakeitimus. Jūs neturite visus atidarytus naršyklės ar interneto ryšio gyventi, kai esate toliau procedūras žemiau. Combofix
Kodas Folder: C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: C: \ Windows \ t būti išdėstyti C: \ Programdata Registras: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Išsaugoti kaip CFScript.txt, Toje pačioje vietoje kaip ComboFix.exe ![]() Atsižvelgdamas į pirmiau, vilkite nuotrauką CFScript ant ComboFix.exe. Kai bus baigta, bus pateikti žurnale jums "C: \ ComboFix.txt" Don't mouseclick combofix lango, o tai veikia. Tai gali privesti prie to gardo. DĖMESIO! Visi kiti galvoja, naudojant aukščiau scenarijų tai daro savo rizika - Jums gali baigtis iš naujo įdiegti "Windows"! Prašome rašyti žurnalą C: \ ComboFix.txt papildoma peržiūra. |