![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok tik man Spybot Search and Destroy un Avast antivirus,
Nesen es atklāju darīja papīrs (Open Office, cuz my MS Office 07 pētījumā beidzās). Un es atklāju, ka mans pētnieks rīkojās augšu. [uzdevumu joslu] tika pazūd un reappearing, i attiecināt to uz Open Office quick start, jo tiklīdz es varētu novērst to, uzdevumu joslā būtu pazūd un atkal parādās. I ilga Spybot un tā konstatēja, daži sīkumi un es nogalināja, un šķita, izņemt šo problēmu, bet tad es dabūju dažas neskaidrības ziņojumus, bija reģistra maiņa (kas man bija apstiprināt), ka man nebija ne jausmas, no visiem no tām, es paskatījās uz viņiem, un viņi, kad visi pats, es tā teikt, nav katru reizi. un tas tikai tur iet, pats vienu vairāk un vairāk. kādā brīdī reportieris tik ļoti piepildīta līdz tai bija atmest so i dont know, ja tas atļauts, vai ne. Es arī atinstalēt Open Office, lai varētu to, kas tas bija. Bet tas bija ļoti dīvaini. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čau
|
|||
|
|||
|
Heres log no spy bot.
Quote:
Quote:
Ja izvēlaties to anulēt pārceļas jums: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast aicina vīruss, cik ātri vien lapu ir "piekrauts" kā "JS: Aģents-DE [Trj] I did Spybot skenēšanas un Avast boot scan pa nakti, un es noteikti tā, lai novērstu jebkādus vīrusus automātiski. Tās arī norāda, ka i dont ir automātiska atjauninājumus. Bet es do. |
|
|
|||
|
|||
|
Ups!! Ok dont jūs ienīst to, kad tu pēc kaut ko mēģināt, lai saņemtu palīdzību, un tad tu atceries veco pastu citā forumā? Tad tev iet un lejupielādēt Malware kodumiem, un to nosaka problēma?
Nu tas ir to ko es tikko izdarīja. Pagāja stunda un 20 minūtes uz mana 120 gb hd un tas, šķiet, ir noteikta problēma. Atvainojiet, ja es veltīgi jūsu laiku! |
|
|
|||
|
|||
|
Tas skan, man kā jūs vēlaties lejuplādēt un palaist Malware kodumiem .............. Tas, iespējams, būs nepieciešamas apmēram stundu un divdesmit minūtes, lai darbotos teikt 120 GB cieto disku ..............
![]() LOL sorry, es nevarēju pretoties. EDIT: Iepriekš vietu mēģinājums humors, un nekādā ziņā piedāvājums padoms. Es nekādā ziņā nav kvalificēti, lai piedāvātu ieteikumus par jebkuru malware problēmas šajā laikā. Ja jums joprojām ir problēmas, nosūtīt vēlreiz un gaidiet Glaswegian vai ļaunu Fantasy atbildēt. |
|
|
|||
|
|||
|
Čau
Priecīgs jums bija iespēja izmantot MBAM. Tomēr malware kā tas bieži aicina draugus pievienoties, tāpēc humors mani šeit un let's Run īpašus rīkus, lai pārbaudītu jebkuras neizpildītie. Lejupielādēt ComboFix no vienas no šīm vietām: Link 1 Link 2 Link 3 * SVARĪGI! Saglabāt ComboFix.exe jūsu Desktop
![]() Kad Microsoft Windows atkopšanas konsole ir instalēta, izmantojot ComboFix, jums vajadzētu redzēt sekojošu vēstījumu: ![]() Noklikšķiniet uz JāTurpināt meklētu ļaunprātīgu programmatūru. Kad pabeigts, ComboFix uzrāda log for you. Lūdzu, iekļaujiet C: \ ComboFix.txt Jūsu nākamo atbildi. |
|
|
|||
|
|||
|
Here it is
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi again
Kā jūs varat redzēt no pirmās daļas žurnālu, bija dažas lietas, kas vēl nav jūsu sistēmā. Lūdzu, izlasiet šos norādījumus rūpīgi un pēc tam izdrukāt vai kopēt šo lapu Notepad, lai palīdzētu jums, veicot labojumu. Jums nevajadzētu visus atvērtos pārlūkprogrammas vai dzīvas interneta pieslēgumu, ja jūs pēc zemāk procedūras. Combofix
Kods:
Mape:: c: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: c: \ windows \ t atrodas C: \ programdata Reģistrs: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Saglabāt kā CFScript.txtJo tajā pašā vietā kā ComboFix.exe ![]() Atsaucoties uz attēlu augstāk, velciet CFScript onto ComboFix.exe. Kad pabeigts, tas rada žurnāls ar jums "C: \ ComboFix.txt" Nav mouseclick combofix loga kamēr tas darbojas. Tas var izraisīt to apstāsies. UZMANĪBU! Kāds cits domā izmantot iepriekšminēto skriptu dara to uz savu risku - Jums var nonākt no jauna instalēt Windows! Lūdzu, sūtiet log C: \ ComboFix.txt par turpmāku pārskatīšanu. |