![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok tak mam Spybot Search and Destroy i antywirusowe avast, Ostatnio znalazłem robi papieru (Open Office, MS Office cuz my biegł na 07 prób). I stwierdziliśmy, że mój eksploratorem działający w górę. [paska] był zniknąć i reappearing, i przypisać go do otwarcia biura szybki start, bo jak tylko będę je zamknąć, paska i ponownie zniknie. I pobiegł Spybot i znaleźć niektóre rzeczy i ja zabił go i wydawało się, że do problemu, ale potem mam kilka mylące raporty, była zmiana w rejestrze (co miałem do zatwierdzenia), że nie miałem pomysłu, nie dla wszystkich z nich, i ustawić spojrzał na nich i gdy wszystkie takie same, i ustawić ją znaczy nie za każdym razem. i przechowywane tylko udaje, taki sam, ciągle. w pewnym momencie reporter dostał tak wypełniona to musiał zamknąć tak ja dont znać jeśli to dozwolone, czy nie. Ja również odinstalowana Open Office, tak że może być to, co było. Ale to było bardzo dziwne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć
| |||
| |||
| Heres dziennika z spy bot. Cytat:
Cytat:
Jeśli wybierzesz anulować to przenosi do: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast połączenia wirusa tak szybko jak strona jest "załadowana" jako "JS: Agent-DE [Trj] I zrobili Spybot skanowania, a avast uruchomić skanowanie w ciągu nocy i ustawić go usunąć wszelkie wirusy automatycznie. Jego także pokazano, że ja dont mieć na automatyczne aktualizacje. Ale robię. |
|
| |||
| |||
| OOPS! Ok dont you go nienawidzą, kiedy po coś staramy się pomóc, a następnie pamiętasz stary post na innym forum? Wtedy idź i pobierz Malware ugryzienia i rozwiązuje problem? Well thats what i nie tylko. Minęło godzinę i 20 minut w moim 120 GB HD i wydaje rozwiązaniu problemu. Niestety, jeśli masz czas i zmarnowane! |
|
| |||
| |||
| Brzmi to dla mnie jak można pobrać i uruchomić Malware bites .............. To będzie miało około godzinę i dwadzieścia minut, aby działało na powiedzieć 120 GB dysk twardy .............. ![]() LOL sorry, I couldn't resist. EDIT: Powyższe stanowisk jest próbą figlarność i w żadnym wypadku nie stanowi oferty porad. Ja jestem w żaden sposób kwalifikacje do oferty doradzać za złośliwym problemy w tej chwili. Jeśli nadal masz problemy, po ponownie i poczekaj na Glaswegian lub Evil Fantasy odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Cześć Cieszę się, że były w stanie wykorzystać MBAM. Jednak złośliwym tak często zaprasza przyjaciół do współzawodnictwa, więc humor mi tu i pozwala uruchomić specjalistyczne narzędzia, aby sprawdzić, czy wszelkie resztki. Pobrać ComboFix jednego z tych miejsc: Link 1 Link 2 Link 3 * WAŻNE! Zapisz ComboFix.exe na pulpit
![]() Gdy Konsola odzyskiwania systemu Microsoft Windows jest zainstalowany przy użyciu ComboFix, powinieneś zobaczyć następujący komunikat: ![]() Kliknij na Tak, Aby kontynuować skanowanie dla złośliwego oprogramowania. Po zakończeniu ComboFix przedstawia dziennik dla Ciebie. Podaj C: \ ComboFix.txt w następnej odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Here it is Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Hi again Jak widać z pierwszej części dziennika, było kilka rzeczy pozostały nadal w systemie. Proszę uważnie przeczytać te instrukcje, a następnie wydrukować lub skopiować stronę do Notatnika, aby pomóc przy przeprowadzaniu poprawki. Nie powinieneś mieć żadnych otwartych przeglądarek internetowych lub na żywo podczas połączenia są następujące procedury poniżej. Combofix
Kod: Folder: c: \ Documents and Settings \ All Users \ Dane aplikacji \ () 3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6 DirLook: c: \ windows \ t być zlokalizowane C: \ programdata Rejestr: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Zapisz jako CFScript.txt, W tym samym miejscu jak ComboFix.exe ![]() Powołując się na powyższe zdjęcie, przeciągnij CFScript na ComboFix.exe. Po zakończeniu, będzie produkować dziennik dla Ciebie na "C: \ ComboFix.txt" Nie mouseclick combofix okna podczas jego uruchamiania. Może to spowodować, że stoisko. UWAGA! Każdy inny na myśli używając powyższego skrypt robi to na własne ryzyko - może doprowadzić do konieczności ponownego zainstalowania systemu Windows! Proszę po dziennika C: \ ComboFix.txt do dalszej oceny. |
![]() |
|
| Zakładki |