![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tak som Spybot Search a zničiť a Avast antivirus Nedávno som robil s papierom (Open Office, cuz my MS Office 07 hodnotení dospel). A já zistil, že môj prieskumník konal hore. [úloha bar] bol miznú a reappearing, aj pripísať ho otvoriť kanceláriu rýchly štart, pretože akonáhle by som sa blíži, je hlavný panel zmizne a znovu objaviť. Bežal som Spybot a zistila niektoré veci a ja som ho porazil, a zdalo sa nechať, že problém, ale potom som niektoré mätúce správy, došlo k zmene registra (to som musel schváliť), že som nemal žiadny nápad, nie pre všetky z nich, i súbor podíval sa na ne a oni, kde sú všetky rovnaké, já to říkám ne zakaždým. a to práve prebieha priebežne, je samá znova a znova. v určitom momente sa reportér má tak zaplnila to muselo skončiť tak i dont vedieť, či je povolené, alebo nie. Tiež som odinstalování Open Office, tak aby mohla byť, čo to bolo. Ale bolo to veľmi divné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar
| |||
| |||
| Heres záznamu z špionážne topánok. Citácia:
Citácia:
Ak vyberiete zruąi »presunie vám:" http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349 " Avast hovory vírusu, akonáhle je stránka 'nahraje "ako" JS: Agent-DE [Trj] I urobil Spybot scan a Avast boot skenovanie cez noc a já ji k odstráneniu akýchkoľvek vírusov automaticky. Jeho tiež preukáže, že i dont mať automatické aktualizácie dňa. Ale ja áno. |
|
| |||
| |||
| Oops! Ok dont vás nenávidia, keď sa po niečom snaží získať pomoc, a potom si spomeniete starý post na inom fóre? Tu máš a Download Malware kousnuti a rieši problém? No to je to, čo som práve urobil. To trvalo hodinu a 20 minút na moje 120 gb hd a zdá sa, že majú pevné problém. Ospravedlňujeme sa, ak vám čas aj premrhané! |
|
| |||
| |||
| Znie mi to, ako by ste chceli stiahnuť a spustiť Malware štípnutím .............. Bude pravdepodobne trvať asi hodinu a dvadsať minút bežať na povedzte 120 GB pevný disk .............. ![]() LOL sorry, nemohol som odolať. EDIT: Vyššie uvedené miesta je pokus o humornost a v žiadnom prípade ponuku poradenstvo. Já jsem v žiadnom prípade kvalifikovaných ponúkať radiť o akýchkoľvek malware problémy v tejto dobe. Ak budete mať aj naďalej problémy, post znovu a počkajte na Glasgowa alebo Evil Fantasy na odpoveď. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Som rád, že ste boli schopní používať MBAM. Avšak, malware takhle často pozýva priateľov, ktorí sa pripojili, tak humor mi tu a pojďme plynúť špecializovaný nástroj pre kontrolu akéhokoľvek leftovers. Stiahnuť ComboFix z jednej z týchto lokalít: Link 1 Link 2 Link 3 * Dôležité! Uložiť ComboFix.exe na váš Desktop
![]() Keď Microsoft Windows konzolu pre zotavenie je nainštalovaný pomocou ComboFix, uvidíte nasledujúcu správu: ![]() Kliknite na ÁnoI naďalej pre skenovanie malware. Po skončení ComboFix sa vytvorí log pre vás. Uveďte prosím C: \ ComboFix.txt V ďalšej odpovedi. |
|
| |||
| |||
| Tu to je Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Ahoj znova Ako môžete vidieť z prvej časti protokolu, bolo pár vecí, stále na svojom systéme. Pozorne si prosím prečítajte tento návod a potom vytlačiť alebo kopírovať túto stránku do Poznámkový blok v poradí, ktoré vám pomôžu pri vykonávaní opravy. Ty by nemali mať žiadne otvorené prehliadača alebo živé pripojenie k internetu, keď sú tieto postupy nižšie. ComboFix
Kód: Folder:: c: \ Documents and Settings \ All Users \ Data aplikací \ () 3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6 DirLook: c: \ windows \ t byť umiestnená C: \ programdata Registry:: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Uložiť ako CFScript.txt, V tom istom mieste ako ComboFix.exe ![]() S odvolaním na obrázku vyššie, pretiahnite CFScript na ComboFix.exe. Po skončení sa vytvorí log pre vás "C: \ ComboFix.txt" Don't mouseclick ComboFix okná a zároveň je to beží. To môže spôsobiť, že na stánku. POZOR! Ktokoľvek iný myslenia pomocou vyššie uvedeného skriptu robí tak na vlastné riziko - môžete skončiť s znovu-inštaláciu systému Windows! Prosím po prihlásení C: \ ComboFix.txt na opätovné preskúmanie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Editor databázy Registry. Zálohovanie potrebné. Zmenil Fonty v registri | pete21 | Operačné systémy Windows | 7 | 15. marca 2009 13:32 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | Všeobecné Software Chat | 12 | 31. marec 2008 12:44 |
| Poznať váš registra? | Rob8UrChips | Všeobecné Software Chat | 1 | 8. októbra 2007 14:21 |
| Registre Čističe | DC31 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 13. júla 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | Všeobecné Software Chat | 7 | 4. apríla 2007 11:29 |
| Thread Tools | |
| |