![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако сам и Спыбот сеарцх уништити и Аваст Антивирусни, Недавно сам био догађај папира (отворени уред, цуз мој МС Оффице 07 суђења еарлы оут). И открио сам да је мој Експлорер делујући горе. [задатак бар] је реаппеаринг и нестају, и приписује га отворити уред куицк старт, јер чим бих га затворите, задатак би бар нестане и опет се појави. И еарлы Спыбот и пронашао неке ствари и сам убио га и чинило да ће тај проблем, али онда сам добио неке збуњујуће извјештаја постојао је промену регистра (то сам морао да одобри) да нисам имао појма, не на све од њих, ја погледао у њих и они где сви исти, и стави га на референдуму одбацили сваки пут. и то иде само задржао, исто један више. у неком тренутку репортер добио је тако попунио то морао прекинути па ја донт кноткле да је то дозвољено или не. Такође сам деинсталирана Опен Оффице, тако да може бити што је било. Али то је врло чудно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок
| |||
| |||
| Хересу записник из шпијун БОТ. Куоте:
Куоте:
Ако изаберете га одјавите се помера вас да: "хттп://проффесионалсцан.цом/2009/1/ен/фреесцан.пхп?ид=770522154349" Аваст позиви вирус чим је страница 'лоадед "као" ЈС: Агент-ДЕ [Трј] Ја сам један Спыбот скенирати и Аваст боот Сцан преко ноћи, а ја га се уклоните све вирусе аутоматски. Његова такође показује да ја донт имати аутоматског ажурирања. Али ми је чинити. |
|
| |||
| |||
| Упс! Ок донт вас мрзе када пост нешто покушавају добити помоћ, а затим да запамтите стари пост на другом форуму? Онда иди и заштита од злонамерних програма Доунлоад угриза и проблем решен? Па тај што сам учинио. Било је један сат и 20 минута на мојој 120 гб ХД и чини се да имају фиксне проблем. Опростите ако сам вас истрошен време! |
|
| |||
| |||
| То ми звучи као те моћ оскудица за скидати податке па трчање штетни садржаји угриза .............. То ће вероватно трајати око сат и двадесет минута ће се приказивати на реци 120 ГБ хард диск .............. ![]() ЛОЛ Сорры, нисам могао одолети. Едит: Тхе пост изнад је покушај шаљивост и не значи понудити савет. Ја ни на који начин понудити квалификованом саветовати за било проблема штетних садржаја у овом тренутку. Ако и даље имате проблема, пост поново и сачекајте Гласуегиан или Зло фантастика одговорити. |
|
| |||
| |||
| Бок Драго ми је да сте били у могућности да користите МБАМ. Међутим, злонамерних програма као што је овај често позивају пријатеље да се придруже у, па ми овде хумор и нека је покренути специјализовани алат за провјерити за било који остаци. Скидати ЦомбоФикс из једне од тих локација: Линк 1 Линк 2 Линк 3 * ВАЖНО! Сачувај ЦомбоФикс.ексе на свој Десктоп
![]() Након што је Мицрософт Уиндоус Рецоверы Цонсоле је инсталиран коришћењем ЦомбоФикс, требало би да видите следећу поруку: ![]() Кликните на Да, Да и даље скенирање за штетне садржаје. Када завршите, ЦомбоФикс ће производити дневник за вас. Молимо укључите Ц: \ ЦомбоФикс.ткст у следећем одговору. |
|
| |||
| |||
| Ево га Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Бок поново Као што можете видети из прве секције записник, постоји неколико ствари које су још преостали на ваш систем. Молимо вас да пажљиво прочитате ове инструкције, а затим одштампате или копирате ову страницу да бисте је Нотепад како би вам помоћи при провођењу поправити. Не бисте требали да имате отворен интернет прегледачима или живе везе када сте следеће поступке у наставку. Цомбофикс
Цоде: Фолдер: Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Алл Усерс \ Апплицатион Дата \ (3276БЕ95_АФ08_429Ф_А64Ф_ЦА64ЦБ79БЦФ6) ДирЛоок: ц: \ уиндоус \ т бити смјештен Ц: \ ПрограмДата Регистра: [ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ Уиндоус НТ \ ЦуррентВерсион \ Уиндоус] "АппИнит_ДЛЛс" =- ![]() Сачувај као ЦФСцрипт.ткст, На истом месту као ЦомбоФикс.ексе ![]() Осврцхуцхи се на слици горе, превуците ЦФСцрипт на ЦомбоФикс.ексе. Када завршите, он ће произвести пријава за Вас "Ц: \ ЦомбоФикс.ткст" Не моусецлицк цомбофикс'с прозор док је покренут. Овај мај узроковати да се затајити. ОПРЕЗ! Било ко другачије мисли помоћу горе оригинал то чини на сопствену одговорност - ви мај крај горе што нећете морати да поново инсталирате систем Уиндоус? Молимо, пријавите се пост Ц: \ ЦомбоФикс.ткст за даљње разматрање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Регистры Едитор. Безбедносна копија потребна. Измењен Фонтови у регистар | пете21 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 15 март 2009 13:32 |
| Регистры чисти? | Моосекнуцкле | Уопштено Софтуаре Цхат | 12 | 31 март 2008 12:44 |
| Знате свој Матични? | Роб8УрЦхипс | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 8 октобар 2007 14:21 |
| Чистачи Регистры | ДЦ31 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 11 | 13. јула 2007 06:26 |
| КСП Регистры | ДрУатсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |