![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam ben Spybot Search and Destroy ve avast antivirüs var, Yakınlarda bulunan benim MS Office 07 dava bitti kuzen) (Open Office, bir kağıt yapıyordu. Ve bu benim gezginini kadar hareket ettik. [görev çubuğu] kaybolur ve reappearing olduğu için, çabuk başlar ofis açmak için, çünkü yakında atfettiler olarak i yakın edeceğini, görev çubuğu kaybolur ve yeniden. Ben Spybot koştum ve bazı şeyler bulup i öldürdü ve bu sorun çıkar görünen, ama daha sonra biraz kafa karıştırıcı raporlar var, bir kayıt defteri değişikliği (i onaylaması) i, hiç bir fikrim yoktu had tüm Bunların, i ayarlamak onlara baktı ve bütün aynı i hiç her söylemek ayarlayabilirsiniz. ve sadece giderek tutulması, aynı tekrar tekrar. kadar bu kadar eğer veya izin verilmiyor I dont bilmek çıkmak zorunda Gazeteci çok dolu var bir noktada. Ayrıca, bu yüzden ne olduğunu olabilir Open Office kaldırıldı. Ama bu çok garip. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba
| |||
| |||
| Heres ve casus robot giriş. Alıntı:
Alıntı:
Eğer size hamle iptal seçin: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast hemen virüs aramalar sayfa 'olduğunu yüklü "olarak bir" JS: Agent-DE [Trj olarak] Ben ve bir tarama yaptım Spybot bir avast açılış gecesi üzerinden tarama ve otomatik olarak herhangi bir virüs kaldırmak için ayarlayın. Bu da i dont otomatik güncellemeler var gösteriliyor. Ama öyle. |
|
| |||
| |||
| OOPS! Tamam dont size sonrası bir yardım almaya çalışırken bu nefret ve sonra başka bir forumda eski bir yazı hatırlıyor musun? Sonra sen ve Kötü Amaçlı Yazılım İndir git sokması ve düzeltmeleri sorunu? Peki ben ne yaptım şu. Benim 120 GB üzerinde dakika bir saat ve 20 HD aldı ve bu sorunun giderilmiş oldu. Eğer size zaman boşa Üzgünüz! |
|
| |||
| |||
| Bana indirmek isteyebilirsiniz ve Kötü Amaçlı Yazılım çalıştırmak gibi sesler .............. sokması Muhtemelen bir saat yirmi dakika çalışmak üzere alacağını söylüyorlar 120 GB sabit sürücü .............. ![]() LOL üzgünüm, ben karşı değilim. EDIT: Yukarıdaki mesajlar şakacılık bir girişimi ve bir tavsiye bir teklif anlamına gelir. Ben hiçbir şekilde nitelikli Bu zaman ve hiçbir kötü amaçlı yazılım sorunları için tavsiye sunmak için duyuyorum. Eğer sorun yaşarsanız, tekrar yazı ve Glasgowlu veya kötü Fantezi için cevap bekleyin devam ediyor. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Size MBAM kullanabilirsiniz edildi sevindim. Ancak, bu gibi kötü amaçlı yazılım genellikle, bu yüzden bana mizah ve uzman bir aracı çalıştırmak bir daha kontrol etmek için izin katılmaya arkadaşlar davet ediyor. Indirmek ComboFix Bu yerlerde de: Bağlantı 1 Link 2 Bağlantı 3 * ÖNEMLİ! Kaydet ComboFix.exe Masaüstü için
![]() Bir kez Microsoft Windows Kurtarma Konsolu ComboFix kullanarak yüklü olduğunu, aşağıdaki iletiyi görürsünüz: ![]() Tıklayın Evet, Kötü amaçlı yazılım için taramaya devam edin. Bittiğinde, ComboFix sizin için bir günlük üretmek olacaktır. Lütfen dahil C: \ ComboFix.txt Bir sonraki yanıtınıza. |
|
| |||
| |||
| İşte burada Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar Gibi günlük birinci bölümünde görebilirsiniz, bir kaç şey hala sistemde kalan edildi. Lütfen dikkatle ve sonra bu talimatları okuyun yazdırabilirsiniz ya da ne zaman düzeltmeyi gerçekleştirmekte yardımcı Notepad to this page kopyalayın. Herhangi bir açık tarayıcılar olmamalıdır veya internet bağlantıları canlı zaman aşağıdaki işlemleri takip ediyoruz. Combofix
Kodu: Klasör:: c: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ (3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6) DirLook: c: \ windows \ t yer C: \ Programdata Kayıt Defteri:: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Olarak kaydet CFScript.txt, ComboFix.exe aynı yerde ![]() Yukarıdaki resmi atıfta sürükleyin CFScript üzerine ComboFix.exe. Bittiğinde, bu sizin için bir giriş oluşturur "C: \ ComboFix.txt" Çalışıyorsa's mouseclick değil combofix pencere ise musunuz. Bu geciktirmek neden olabilir. DİKKAT! Başkasının Yukarıdaki script kullanarak kendi riskini bu kadar at düşünme - yeniden Windows yüklemek sahip son Mayıs! Lütfen giriş sonrası C: \ ComboFix.txt Ayrıntılı inceleme için. |