![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я Spybot знайти і знищити і Avast Antivirus, Нещодавно я знайшов робити папір (Open Office, Cuz мій MS Office 07 Судова вибігли). І я виявив, що мій провідник розігралася. [панелі завдань] була зникати й з'являтися, я пояснив це відкритий офіс швидкий старт, тому що як тільки я хотів би закрити його, панель завдань буде зникати і з'являтися знову. Я побіг Spybot і він знайшов деякі речі, і я вбив його, і здавалося, прийняти те, що проблема, але потім я отримав деяку плутанину доповідей, була зміна в реєстрі (що я повинен був підтвердити), що я поняття не мав, не для всіх них, я пішов подивився на них і де вони все-таки, я поставив їй сказати "ні" кожен раз. і це відбувається як раз тримав, той самий, знову і знову. в деякій точці кореспондент отримав настільки заповнений до його довелося піти тому я не знаю, якщо це дозволено чи ні. Я також вилучив Open Office, так що може бути, що це. Та це було дуже дивно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт
| |||
| |||
| Херес з журналу Spy Bot. Цитата:
Цитата:
Якщо ви оберете Скасування вона рухається до вас: "http://proffesionalscan.com/2009/1/en/freescan.php?id=770522154349" Avast дзвінки вірусом, як тільки ця сторінка 'Loaded ", як" JS: Agent-DE [Trj] Я Spybot сканування та сканування Avast завантаження за ніч, і я встановити його видалення будь-яких вірусів автоматично. Її також показують, що I Dont мають функцію автоматичного оновлення. А я вірю. |
|
| |||
| |||
| OOPS!! Ok Dont Вас дратує, коли ви намагаєтесь щось посаду, щоб отримати допомогу, і тоді ви пам'ятаєте старого посту на іншому форумі? Тоді ви йдете і завантаження шкідливого ПО укусів і проблеми зникнуть? Thats Ну що я тільки що зробив. Мені було потрібно близько години і 20 хвилин на моєму 120 GB HD і вона, схоже, проблему розв'язано. Вибачте, якщо я втратив Вас час! |
|
| |||
| |||
| Це звучить для мене як ви можете завантажити і запустити шкідливих укусів .............. Це, можливо, займе близько години і двадцять хвилин, щоб сказати працювати на 120 Гб жорсткий диск .............. ![]() LOL Вибачте, я не міг втриматися. EDIT: вище посад є замахом на жарт, і в аж ніяк не пропонувати поради. Я ні в якій мірі кваліфікованими запропонувати консультувати з будь-яким шкідливим проблем на даний момент. Якщо і раніше проблеми есть, посада і знову ждать Глазго або Зло Fantasy відповісти. |
|
| |||
| |||
| Привіт Радий, що ви змогли використати MBAM. Однак шкідливі програми, як це часто запрошує друзів взяти участь у, так що мені тут гумор і бігти спеціалізованих інструментів, щоб перевірити будь-які відходи. Завантаження ComboFix від одного з цих місць: Посилання 1 Посилання 2 Посилання 3 * Увага! Збережіть ComboFix.exe на робочому столі
![]() Після Консоль відновлення Microsoft Windows встановлюється за допомогою ComboFix, ви повинні побачити таке повідомлення: ![]() Натисніть на Так, Для продовження сканування на наявність шкідливого ПЗ. Коли закінчите, ComboFix повинен видавати журнал для вас. Будь ласка, увімкніть C: \ ComboFix.txt в наступному відповіді. |
|
| |||
| |||
| Ось воно Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Привіт знову Як можна бачити з першого розділу журналу, там було ще кілька речей, що залишилися у Вашій системі. Будь ласка, прочитайте ці інструкції уважно, а потім роздрукувати або скопіювати цю сторінку в блокноті, щоб допомогти Вам при проведенні виправити. Ви не повинні мати відкритих браузерів або живуть Інтернет-з'єднання, коли ви відповідно до процедур нижче. Combofix
Код: Folder:: C: \ Documents і Settings \ All Users \ Application Data \ () 3276BE95_AF08_429F_A64F_CA64CB79BCF6 DirLook: перебувати C: \ WINDOWS \ T C: \ ProgramData Реєстр:: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows] "AppInit_DLLs" =- ![]() Зберегти як CFScript.txt, В тому ж місці, ComboFix.exe ![]() Посилаючись на зображенні зверху, перетягнути CFScript на ComboFix.exe. Коли закінчили, вона буде виробляти журнал для вас "C: \ ComboFix.txt" Лі вікно в той час не MouseClick ComboFix воно біжить. Це може привести його до нуля. УВАГА! Будь-яке інше мислення використання цього скрипта, робить це на свій страх і ризик - можна в остаточному підсумку доводиться встановлювати заново Windows! Будь ласка, пост журналу C: \ ComboFix.txt для подальшого розгляду. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Редактор реєстру. Backup Needed. Змінено шрифти в реєстрі | pete21 | Операційні системи Windows | 7 | 15 березня 2009 13:32 |
| Registry Cleaner? | Mooseknuckle | General Software чат | 12 | 31 березня 2008 12:44 |
| Know Your реєстру? | Rob8UrChips | General Software чат | 1 | 8 жовтня 2007 14:21 |
| Реєстр пилососів | DC31 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 13 липня 2007 06:26 |
| XP Registry | DrWatson | General Software чат | 7 | 4 квітня 2007 11:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |