![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз забелязах, че SuperAntiSpyware се използват много интернет просто днес. Аз не съм много сигурен, и преди, но изглежда, че за да се използват много след актуализации. Аз можех да я деинсталирате и не се използва, но той е открил неща и преди, затова мисля, че помага. 900mb е твърде много, но имам 150GB . ekrn е част от Eset неща, и аз знам, че някои приложения, тъй като тя сканира всичко, което идва чрез, което води до това, използвайки същата честотна лента, както по интернет използвам. (поне аз чух, че няма). Аз не знам защо, но SuperAntiSpyware може да бъде удържана от филтриране на списъка, поради което ekrn не ползва като много.Мислех, че темата трябва да отидете тук, защото SuperAntiSpyware е част от вирус, шпионски софтуер и сигурност. Както и да е, аз се надявам, направени чувство и се надявам да ви помогна. |
|
| |||
| |||
| Отидете в настройките и untick за актуализации при стартиране нагоре |
|
| |||
| |||
| 0.o ли е наистина, че простите? Дали тя просто актуализации при стартиране, или се обновява. Защото, ако това е актуализации, тогава това няма да стане, не мога да сканирате с остарели определение файл ... Просто unticked актуализации при стартиране иначе, мога да го направя ръчно. |
|
| |||
| |||
| Да колега му, че просто, просто untick поле в настройките на потребителския режим на програмата и след това го актуализира веднъж на седмица. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря. |
|
| |||
| |||
| не probs BUD |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Здрасти, Може ли да се диша и обясни LOL .. couldnt разбирам. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Благодаря за спирането на Ник! Актуализации на дефинициите са новите заплахи зловреден софтуер SUPERAntiSpyware добавена към базата данни. Точно както при вашата антивирусна актуализации може да видите малък спад в производителността, докато актуализацията приключи. Вижте База данни Дефиниции актуализации За повече информация относно това, което всички SUPERAntiSpyware търси и премахва. Това ли е платена или безплатна версия? Ако тя е платена версия, че е много важно да има нито SUPERAntiSpyware тичам при стартиране или не забравяйте да я включите всеки път, когато стартирате компютъра и да проверите за актуализации, така че реално време защита се прави това е работа. За безплатната версия отидете ТУК и превъртете надолу до SUPERAntiSpyware инструкции и коригира настройките, за да съвпадат. Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Добре, мини безплатна версия, може да мисля за получаване на платено. Може ли тя да действа като заместител на антивирусен като Eset, Нортън, AVG т.н.? Или можеш да го стартиране като нормален антивирусни?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Скорост - 1MB на широколентовите мрежи | wendylawman | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 23rd Апр 2009 10:06 |
| USB Скорост превишени | ghbnic | Общи Хардуер Чат | 2 | 25 Юни 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4,0 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 6 Март 2008 09:40 |
| Whats вашата лента капачка? | quinda | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 17 Март 2007 08:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |