menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

SuperAntiSpyware pomocí pásma

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 23. Září 2008, 03:28
Dárce Skupina

Default SuperAntiSpyware pomocí pásma

Nazdar,
Všiml jsem si, že SuperAntiSpyware používá hodně internet právě dnes. Nejsem si jisti, ale zdá se, že používáte hodně po změnách. Mohl jsem jen odinstalovat a nepoužívat, ale zjistila, tak dříve, takže myslím, že to pomůže. 900 mb je poměrně hodně, ale já jsem 150gigabajt . ekrn je součástí Eset věci, a já vím, že používá některé, protože skenuje vše, co přichází prostřednictvím, což má za následek, že při použití stejné šířce pásma jako internet používat. (alespoň slyšel jsem to). Nevím proč, ale SuperAntiSpyware lze vypnout filtrování seznamu, což je důvod, proč ekrn se nepoužívají tolik.
Myąlenka vlákno by mělo jít, protože je součástí SuperAntiSpyware virus, spyware a bezpečnost.
Každopádně, naději jsem pocit a doufám, že vám může pomoci.
Přiložené miniatury
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23. Září 2008, 04:05
Člen Skupina

jdi do nastavení a untick aktualizace při spuštění
Old 23. Září 2008, 04:09
Dárce Skupina

0.o Je to opravdu tak jednoduché? Je to jen při spuštění aktualizace nebo aktualizace sám. Protože jestli je to aktualizace, pak to nebude fungovat, nemůžu scan se zastaralou definici souboru ... Jen jsem unticked aktualizace při startu stejně, mohu to udělat ručně.
Old 23. Září 2008, 04:12
Člen Skupina

Jo kámo, že jeho jednoduchá, stačí untick políčka v nastavení uživatelského režimu programu a pak aktualizovat jednou za týden.
Old 23. Září 2008, 04:17
Dárce Skupina

Ok, díky.
Old 23. Září 2008, 04:22
Člen Skupina

ne probs pupen
Old 23. Září 2008, 07:57
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Coolyxxx View Post
Nazdar,
Všiml jsem si, že SuperAntiSpyware používá hodně internet právě dnes. Nejsem si jisti, ale zdá se, že používáte hodně po změnách. Mohl jsem jen odinstalovat a nepoužívat, ale zjistila, tak dříve, takže myslím, že to pomůže. 900 mb je poměrně hodně, ale já jsem 150gigabajt . ekrn je součástí Eset věci, a já vím, že používá některé, protože skenuje vše, co přichází prostřednictvím, což má za následek, že při použití stejné šířce pásma jako internet používat. (alespoň slyšel jsem to). Nevím proč, ale SuperAntiSpyware lze vypnout filtrování seznamu, což je důvod, proč ekrn se nepoužívají tolik.
Myąlenka vlákno by mělo jít, protože je součástí SuperAntiSpyware virus, spyware a bezpečnost.
Každopádně, naději jsem pocit a doufám, že vám může pomoci.
Měli jsme několik aktualizace definic dnes díky stále se zvyšující úroveň hrozby.
Old 23. Září 2008, 08:48
Člen Skupina

nazdar,

Můžete se dýchat a vysvětlit lol .. couldnt rozuměli. cheersssss
Old 23. Září 2008, 09:12
Moderátor skupiny

Díky za zastavení v Nicku!

Aktualizace definic jsou nové hrozby malware přidané do SUPERAntiSpyware databáze. Stejně jako když váš antivirový aktualizace můžete vidět malý pokles výkonu, dokud je aktualizace dokončena.

Viz Definice databáze Updaty Pro více informací o tom, co vše SUPERAntiSpyware hledá a odstraňuje.

Je to placené nebo volné verze? Pokud se jedná o placenou verzi, že je velmi důležité, aby buď SUPERAntiSpyware spustit při startu nebo pamatovat na to, aby se při každém spuštění počítače a kontrolu aktualizací tak real-time ochranu dělá je to práce.

Pro bezplatnou verzi přejít ZDE a přejděte ke SUPERAntiSpyware pokyny a upravit nastavení na zápas.

Citace:
SUPERAntiSpyware je FREEWARE, nicméně můžete upgradovat na Pro verzi, která velmi pokročilé funkce real-time ochranu, které je naplánováno skeny, automatické aktualizace a mnoho dalšího. Porovnat SUPERAntiSpyware Volný vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro sníženou cenu od $ 29,95 na $ 23,96 za používání našich odkaz!
Klikněte zde!

Old 24. Září 2008, 01:03
Dárce Skupina

Dobře, dolů zdarma verzi, mohli myslet, jak dostat zaplaceno. Může sloužit jako náhrada za podobné Eset antivirus, Norton, AVG atd.? Nebo můžete mít startu jako tvůj normální antivirus?

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bandwidth - 1 MB na Broadband wendylawman Sítě, Modemy & VoIP 4 23. dubna 2009 10:06
USB Bandwidth překročena ghbnic Obecné Hardware Chat 2 25. června 2008 06:53
SUPERAntiSpyware 4.0 evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 1 6. března 2008 09:40
Co vaše pásma strop? quinda Web Design, hosting & SEO 5 17. března 2007 08:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.