manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

SuperAntiSpyware korištenja propusne

Closed Thread

Thread Tools
Old 23. Ruj 2008, 03:28
Donatorska Grupa

Default SuperAntiSpyware korištenja propusne

Bok,
Primijetio sam da je bio koristeći SuperAntiSpyware puno internet upravo danas. Im 'ne siguran o prije, ali čini se da se koristi puno nakon ažuriranja. JA mogao pravedan deinstalirati ga i ne koristite, ali je pronašao nešto prije, tako da mislim da to pomaže. 900mb je prilično puno, ali sam 150GB . ekrn je dio Eset stvari, i ja znam neke koristi, jer se skenira sve što dolazi putem, što je rezultiralo koristeći istu propusnost kao ja koristite internet. (barem sam to čula). Ne znam zašto, ali SuperAntiSpyware bi moglo biti od filtriranja popisa, koji je razlog zašto ekrn ne koristi toliko.
Nit misli ići ovdje jer SuperAntiSpyware dio Virus, Spyware i sigurnosti.
Inače, napravio sam osjećaj nade i nade možete pomoći.
Attached Thumbnails
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23. Ruj 2008, 04:05
Member Group

ući u postavke i untick ažuriranja na start up
Old 23. Ruj 2008, 04:09
Donatorska Grupa

0.o Je li zaista tako jednostavno? Je li to samo ažurira pri pokretanju ili dopune samog. Jer ako je to ažuriranja, onda to neće raditi, ne mogu skenirati sa zastarjelim definicija datoteka ... JA pravedan unticked ažurira pri pokretanju anyway, mogu to učiniti ručno.
Old 23. Ruj 2008, 04:12
Member Group

yeah mate njegove tako jednostavno, samo untick okvir u postavkama na korisnikovom načinu rada ovog programa, a zatim ažurirajte je nekad svaki tjedan.
Old 23. Ruj 2008, 04:17
Donatorska Grupa

Ok, hvala.
Old 23. Ruj 2008, 04:22
Member Group

no probs pupoljak
Old 23. Ruj 2008, 07:57
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Bok,
Primijetio sam da je bio koristeći SuperAntiSpyware puno internet upravo danas. Im 'ne siguran o prije, ali čini se da se koristi puno nakon ažuriranja. JA mogao pravedan deinstalirati ga i ne koristite, ali je pronašao nešto prije, tako da mislim da to pomaže. 900mb je prilično puno, ali sam 150GB . ekrn je dio Eset stvari, i ja znam neke koristi, jer se skenira sve što dolazi putem, što je rezultiralo koristeći istu propusnost kao ja koristite internet. (barem sam to čula). Ne znam zašto, ali SuperAntiSpyware bi moglo biti od filtriranja popisa, koji je razlog zašto ekrn ne koristi toliko.
Nit misli ići ovdje jer SuperAntiSpyware dio Virus, Spyware i sigurnosti.
Inače, napravio sam osjećaj nade i nade možete pomoći.
Mi smo imali nekoliko definicija ažurira danas zbog sve povećava razinu prijetnje.
Old 23. Ruj 2008, 08:48
Member Group

bok,

možete uzeti dišu i objasniti lol .. couldnt razumeo. cheersssss
Old 23. Ruj 2008, 09:12
Moderator / ica grupe

Hvala za zaustavljanje u Nick!

Definicija ažuriranja su nove prijetnje zlonamjernih programa SUPERAntiSpyware dodaje u bazu podataka. Kao i kada je vaš protuvirusni ažuriranja vam svibanj vidjeti mali pad performansi do update je gotova.

Vidi Database Updates Definicije Za više informacija o tome što sve SUPERAntiSpyware traľi i uklanja.

Je li to plaćen ili free verzija? Ako je plaćena verzija vrlo je važno da imaju bilo SUPERAntiSpyware pokretati pri pokretanju ili upamtiti da bi se to na svaki put kada pokrenete računalo i provjerite kako se ažuriranja u stvarnom vremenu radi zaštite to je posao.

Za besplatnu verziju ići OVDJE i pomaknite se dolje do SUPERAntiSpyware upute i podesite postavke kako podudaraju.

Quote:
SUPERAntiSpyware BESPLATNA je, međutim, ti svibanj ištanje to ažurirati na Pro verziju koje značajke visoko napredna zaštita u realnom vremenu, rasporedu skenira, automatsko nadopunjavanje i još mnogo toga. Usporedite SUPERAntiSpyware Free vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro smanjena cijena od $ 29.95 na $ 23.96 za korištenje naših link!
Kliknite ovdje!

Old 24. Ruj 2008, 01:03
Donatorska Grupa

Ok, mine free verzija, možda mislite o uzimajući plaćeni. Može li djelovati kao zamjena za antivirusni poput Eset, Norton, AVG, itd.? Ili možete imati početni kao vaš normalan AntiVirus?

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Bandwidth - 1MB na Broadband wendylawman Networking, Modemi & VoIP 4 23. travanj 2009 10:06
USB Bandwidth Premašili ghbnic General Hardware Chat 2 25. lipnja 2008 06:53
SUPERAntiSpyware 4,0 evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 1 6. ožujak 2008 09:40
Koliko vaše bandwith kapom? quinda Web Dizajn, Hosting & SEO 5 17. ožujak 2007 08:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.