![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Primijetio sam da je bio koristeći SuperAntiSpyware puno internet upravo danas. Im 'ne siguran o prije, ali čini se da se koristi puno nakon ažuriranja. JA mogao pravedan deinstalirati ga i ne koristite, ali je pronašao nešto prije, tako da mislim da to pomaže. 900mb je prilično puno, ali sam 150GB . ekrn je dio Eset stvari, i ja znam neke koristi, jer se skenira sve što dolazi putem, što je rezultiralo koristeći istu propusnost kao ja koristite internet. (barem sam to čula). Ne znam zašto, ali SuperAntiSpyware bi moglo biti od filtriranja popisa, koji je razlog zašto ekrn ne koristi toliko.Nit misli ići ovdje jer SuperAntiSpyware dio Virus, Spyware i sigurnosti. Inače, napravio sam osjećaj nade i nade možete pomoći. |
|
| |||
| |||
| ući u postavke i untick ažuriranja na start up |
|
| |||
| |||
| 0.o Je li zaista tako jednostavno? Je li to samo ažurira pri pokretanju ili dopune samog. Jer ako je to ažuriranja, onda to neće raditi, ne mogu skenirati sa zastarjelim definicija datoteka ... JA pravedan unticked ažurira pri pokretanju anyway, mogu to učiniti ručno. |
|
| |||
| |||
| yeah mate njegove tako jednostavno, samo untick okvir u postavkama na korisnikovom načinu rada ovog programa, a zatim ažurirajte je nekad svaki tjedan. |
|
| |||
| |||
| Ok, hvala. |
|
| |||
| |||
| no probs pupoljak |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| bok, možete uzeti dišu i objasniti lol .. couldnt razumeo. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Hvala za zaustavljanje u Nick! Definicija ažuriranja su nove prijetnje zlonamjernih programa SUPERAntiSpyware dodaje u bazu podataka. Kao i kada je vaš protuvirusni ažuriranja vam svibanj vidjeti mali pad performansi do update je gotova. Vidi Database Updates Definicije Za više informacija o tome što sve SUPERAntiSpyware traľi i uklanja. Je li to plaćen ili free verzija? Ako je plaćena verzija vrlo je važno da imaju bilo SUPERAntiSpyware pokretati pri pokretanju ili upamtiti da bi se to na svaki put kada pokrenete računalo i provjerite kako se ažuriranja u stvarnom vremenu radi zaštite to je posao. Za besplatnu verziju ići OVDJE i pomaknite se dolje do SUPERAntiSpyware upute i podesite postavke kako podudaraju. Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ok, mine free verzija, možda mislite o uzimajući plaćeni. Može li djelovati kao zamjena za antivirusni poput Eset, Norton, AVG, itd.? Ili možete imati početni kao vaš normalan AntiVirus?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bandwidth - 1MB na Broadband | wendylawman | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 23. travanj 2009 10:06 |
| USB Bandwidth Premašili | ghbnic | General Hardware Chat | 2 | 25. lipnja 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4,0 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 6. ožujak 2008 09:40 |
| Koliko vaše bandwith kapom? | quinda | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 17. ožujak 2007 08:20 |
| Thread Tools | |
| |