kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

SuperAntiSpyware segítségével sávszélesség

Closed Thread

Téma eszközök
Old 23. Sep 2008, 03:28
Donor Group

Default SuperAntiSpyware segítségével sávszélesség

Szia,
Észrevettem, hogy SuperAntiSpyware volt használva egy csomó internet csak ma. Nem vagyok biztos, de úgy tűnik, hogy használ egy csomó után frissítéseket. Én is csak eltávolítani, és nem használja, de úgy találta, cucc előtt, ezért azt hiszem, segít. 900mb elég sok, de van 150GB . ekrn része Eset dolgot, és tudom, hogy használ, mert azt ellenőrzi, hogy minden jön, ami azt ugyanazokkal a sávszélesség, mint az internet használom. (legalábbis én nem hallottam.) Nem tudom miért, de lehet, SuperAntiSpyware ki a szűrési listára, ezért ekrn nem használ annyira.
Gondolatszabadságáért téma kell ide, mert SuperAntiSpyware része a vírus, a kémprogramok és a biztonság.
Mindegy, remélem, logikus és remélem tudsz segíteni.
Attached Thumbnails
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23. Sep 2008, 04:05
Csoport tagja

bemegy a beállítások és a frissítések untick at start up
Old 23. Sep 2008, 04:09
Donor Group

0.o Vajon tényleg ilyen egyszerű? Vajon csak a frissítéseket induláskor, illetve a frissítések is. Mert ha ez a frissítéseket, akkor nem fog működni, nem tudok beolvasni egy elavult fájl ... Csak unticked frissítések induláskor Mindegy, tudok csinálni kézzel.
Old 23. Sep 2008, 04:12
Csoport tagja

Igen mate annak, hogy olyan egyszerű, csak a doboz untick a beállításokat a módban a program, majd frissíti azt, ha minden héten.
Old 23. Sep 2008, 04:17
Donor Group

Oké, köszi.
Old 23. Sep 2008, 04:22
Csoport tagja

nem probs bud
Old 23. Sep 2008, 07:57
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Szia,
Észrevettem, hogy SuperAntiSpyware volt használva egy csomó internet csak ma. Nem vagyok biztos, de úgy tűnik, hogy használ egy csomó után frissítéseket. Én is csak eltávolítani, és nem használja, de úgy találta, cucc előtt, ezért azt hiszem, segít. 900mb elég sok, de van 150GB . ekrn része Eset dolgot, és tudom, hogy használ, mert azt ellenőrzi, hogy minden jön, ami azt ugyanazokkal a sávszélesség, mint az internet használom. (legalábbis én nem hallottam.) Nem tudom miért, de lehet, SuperAntiSpyware ki a szűrési listára, ezért ekrn nem használ annyira.
Gondolatszabadságáért téma kell ide, mert SuperAntiSpyware része a vírus, a kémprogramok és a biztonság.
Mindegy, remélem, logikus és remélem tudsz segíteni.
Mi több meghatározás frissítések tudható, hogy az egyre növekvő veszélyekkel.
Old 23. Sep 2008, 08:48
Csoport tagja

szia,

tudsz venni a levegõt, és elmagyarázza lol .. couldnt értem. cheersssss
Old 23. Sep 2008, 09:12
Moderátor Csoport

Köszönöm, hogy benéztél a Nick!

Meghatározás frissítések az új fenyegetések malware hozzáadott SUPERAntiSpyware adatbázisban. Éppen úgy, mint amikor a víruskereső frissítéseket lehet egy kis csökkenés a teljesítmény, amíg a frissítés kész.

Lásd a Fogalommeghatározások Adatbázis frissítések További információk a mi minden SUPERAntiSpyware keres és eltávolítja.

Ez az a fizetett vagy ingyenes változat? Ha ez a fizetett változat nagyon fontos, hogy vagy van SUPERAntiSpyware távon induláskor, vagy pedig úgy emlékszem, hogy minden egyes alkalommal, amikor elindítja a számítógépet, és ellenőrizze a frissítéseket, így a valós idejű védelem csinálja munkáját.

Az ingyenes verzió megy IDE és menj az SUPERAntiSpyware utasításokat, és állítsa be a megfelelő beállításokat.

Idézet:
SUPERAntiSpyware ingyenes, de akkor upgrade a Pro változat mely magasan fejlett, valós idejű védelem, a tervezett scans, automatikus frissítése és még sok más. Összehasonlít SUPERAntiSpyware Free vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro kedvezményes ár $ 29.95 a 23.96 $ a link segítségével!
Kattintson ide!

Old 24. Sep 2008, 01:03
Donor Group

Oké, bányák ingyenes változat, talán gondolkodni, hogy az fizetni. Nem jár a helyett, mint a víruskereső Eset, Norton, AVG, stb? Vagy ha úgy tetszik a normál indítási vírusirtó?

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sávszélesség - 1MB szélessáv wendylawman Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 23. április 2009 10:06
USB sávszélesség meghaladta ghbnic Általános fémáru Chat 2 25. június 2008 06:53
SUPERAntiSpyware 4,0 evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 1 6. március 2008 09:40
Mi a sávszélesség cap? quinda Web Design, Hosting & SEO 5 17. március 2007 08:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.