![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Észrevettem, hogy SuperAntiSpyware volt használva egy csomó internet csak ma. Nem vagyok biztos, de úgy tűnik, hogy használ egy csomó után frissítéseket. Én is csak eltávolítani, és nem használja, de úgy találta, cucc előtt, ezért azt hiszem, segít. 900mb elég sok, de van 150GB . ekrn része Eset dolgot, és tudom, hogy használ, mert azt ellenőrzi, hogy minden jön, ami azt ugyanazokkal a sávszélesség, mint az internet használom. (legalábbis én nem hallottam.) Nem tudom miért, de lehet, SuperAntiSpyware ki a szűrési listára, ezért ekrn nem használ annyira.Gondolatszabadságáért téma kell ide, mert SuperAntiSpyware része a vírus, a kémprogramok és a biztonság. Mindegy, remélem, logikus és remélem tudsz segíteni. |
|
| |||
| |||
| bemegy a beállítások és a frissítések untick at start up |
|
| |||
| |||
| 0.o Vajon tényleg ilyen egyszerű? Vajon csak a frissítéseket induláskor, illetve a frissítések is. Mert ha ez a frissítéseket, akkor nem fog működni, nem tudok beolvasni egy elavult fájl ... Csak unticked frissítések induláskor Mindegy, tudok csinálni kézzel. |
|
| |||
| |||
| Igen mate annak, hogy olyan egyszerű, csak a doboz untick a beállításokat a módban a program, majd frissíti azt, ha minden héten. |
|
| |||
| |||
| Oké, köszi. |
|
| |||
| |||
| nem probs bud |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| szia, tudsz venni a levegõt, és elmagyarázza lol .. couldnt értem. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy benéztél a Nick! Meghatározás frissítések az új fenyegetések malware hozzáadott SUPERAntiSpyware adatbázisban. Éppen úgy, mint amikor a víruskereső frissítéseket lehet egy kis csökkenés a teljesítmény, amíg a frissítés kész. Lásd a Fogalommeghatározások Adatbázis frissítések További információk a mi minden SUPERAntiSpyware keres és eltávolítja. Ez az a fizetett vagy ingyenes változat? Ha ez a fizetett változat nagyon fontos, hogy vagy van SUPERAntiSpyware távon induláskor, vagy pedig úgy emlékszem, hogy minden egyes alkalommal, amikor elindítja a számítógépet, és ellenőrizze a frissítéseket, így a valós idejű védelem csinálja munkáját. Az ingyenes verzió megy IDE és menj az SUPERAntiSpyware utasításokat, és állítsa be a megfelelő beállításokat. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Oké, bányák ingyenes változat, talán gondolkodni, hogy az fizetni. Nem jár a helyett, mint a víruskereső Eset, Norton, AVG, stb? Vagy ha úgy tetszik a normál indítási vírusirtó?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sávszélesség - 1MB szélessáv | wendylawman | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 23. április 2009 10:06 |
| USB sávszélesség meghaladta | ghbnic | Általános fémáru Chat | 2 | 25. június 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4,0 | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 6. március 2008 09:40 |
| Mi a sávszélesség cap? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 17. március 2007 08:20 |
| Téma eszközök | |
| |