פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

SuperAntiSpyware שימוש ברוחב פס

Closed Thread

שרשרת כלים
Old 23 ספטמבר 2008, 03:28
קבוצת תורמים

Default SuperAntiSpyware שימוש ברוחב פס

הי,
שמתי לב SuperAntiSpyware היה הרבה באמצעות האינטרנט רק היום. אני לא בטוח בקשר לפני, אבל זה נראה הרבה לאחר באמצעות עדכונים. אני יכול רק להסיר אותה ולא להשתמש בו, אבל יש לו למצוא דברים לפני, אז אני חושב שזה עוזר. 900mb זה די הרבה, אבל יש לי 150GB . ekrn הוא חלק Eset דברים, ואני יודע כמה הוא משתמש, כי זה סורק את כל מה שמגיע דרך, וכתוצאה מכך את זה תוך שימוש באותו רוחב פס כמו אוכל להשתמש באינטרנט. (לפחות שמעתי שהיא עושה). אני לא יודע למה, אבל יכול להיות SuperAntiSpyware מחוץ סינון הרשימה, אשר ekrn למה הוא לא משתמש יותר.
חוט המחשבה צריך ללכת כאן, כי הוא חלק SuperAntiSpyware וירוסים, תוכנות ריגול וביטחון.
בכל מקרה, אני מקווה שנעשה תחושת ומקווים שאתה יכול לעזור.
מצורפים תמונות ממוזערות
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23 ספטמבר 2008, 04:05
חבר קבוצת

לבדוק את הגדרות העדכונים ו untick ב start up
Old 23 ספטמבר 2008, 04:09
קבוצת תורמים

0.o האם הוא באמת כל כך פשוט? האם זה רק את העדכונים בעת ההפעלה, או מתעדכן. אם זה בגלל העדכונים, אז זה לא יעבוד, אני לא יכול לסרוק עם קובץ הגדרת מיושן ... אני רק unticked עדכונים בהפעלה בכל מקרה, אני יכול לעשות זאת באופן ידני.
Old 23 ספטמבר 2008, 04:12
חבר קבוצת

כן חבר שלה כל כך פשוט, רק את תיבת untick את הגדרות המשתמש למצב של התוכנית ולאחר מכן לעדכן אותו פעם בשבוע.
Old 23 ספטמבר 2008, 04:17
קבוצת תורמים

אוקיי, תודה.
Old 23 ספטמבר 2008, 04:22
חבר קבוצת

No probs נבט
Old 23 ספטמבר 2008, 07:57
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Coolyxxx View Post
הי,
שמתי לב SuperAntiSpyware היה הרבה באמצעות האינטרנט רק היום. אני לא בטוח בקשר לפני, אבל זה נראה הרבה לאחר באמצעות עדכונים. אני יכול רק להסיר אותה ולא להשתמש בו, אבל יש לו למצוא דברים לפני, אז אני חושב שזה עוזר. 900mb זה די הרבה, אבל יש לי 150GB . ekrn הוא חלק Eset דברים, ואני יודע כמה הוא משתמש, כי זה סורק את כל מה שמגיע דרך, וכתוצאה מכך את זה תוך שימוש באותו רוחב פס כמו אוכל להשתמש באינטרנט. (לפחות שמעתי שהיא עושה). אני לא יודע למה, אבל יכול להיות SuperAntiSpyware מחוץ סינון הרשימה, אשר ekrn למה הוא לא משתמש יותר.
חוט המחשבה צריך ללכת כאן, כי הוא חלק SuperAntiSpyware וירוסים, תוכנות ריגול וביטחון.
בכל מקרה, אני מקווה שנעשה תחושת ומקווים שאתה יכול לעזור.
היו לנו כמה עדכונים היום Definition עקב אי פעם להגדיל את רמת האיומים.
Old 23 ספטמבר 2008, 08:48
חבר קבוצת

הי,

אתה יכול לקחת לנשום ולהסביר LOL .. couldnt מבינים את זה. cheersssss
Old 23 ספטמבר 2008, 09:12
מנהל קבוצת

תודה על העמדות של ניק!

הגדרת עדכונים של תוכנות זדוניות איומים חדשים נוספו SUPERAntiSpyware את הנתונים. בדיוק כמו כאשר את עדכוני אנטי תוכל לראות ירידה בביצועים קטנים עד העדכון הושלם.

ראה את מסד נתונים הגדרות עדכונים לקבלת מידע נוסף על כל מה SUPERAntiSpyware מחפש ומסירה.

האם זו שילם או בגרסת החינם? אם הוא שילם את הגרסה חשוב מאוד גם יש SUPERAntiSpyware שיופעלו בעת הפעלת המחשב או להפעיל את זוכרת את זה בכל פעם שאתה מפעיל את המחשב כדי לבדוק את העדכונים בזמן אמת הגנה הוא עושה את זה של עבודה.

עבור גרסת החינם ללכת כאן ו למטה כדי לגלול את SUPERAntiSpyware ההוראות ולהתאים את ההגדרות כך שיתאימו.

ציטוט:
SUPERAntiSpyware הוא freeware, אולם ייתכן שתרצה לשדרג את גירסת Pro אילו תכונות מתקדמות ביותר להגנה בזמן אמת, מתוזמן סריקות, עדכון אוטומטי ועוד. השווה SUPERAntiSpyware vs מקצועי חינם

SUPERAntiSpyware Pro מופחת מחיר החל מ $ 29.95 ל 23.96 $ עבור באמצעות הקישור שלנו!
לחץ כאן!

Old 24 ספטמבר 2008, 01:03
קבוצת תורמים

בסדר, גרסת החינם מוקשים, עלול לחשוב על קבלת תשלום. זה יכול להוות תחליף עבור כמו Eset AntiVirus, Norton, עלות ממוצעת וכו '? לחילופין אתה יכול לקבל את זה כמו ההפעלה שלך בדרך כלל אנטי?

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רוחב פס - 1MB על פס רחב wendylawman רישות, מודמים & VoIP 4 23 אפריל 2009 10:06
רוחב פס USB חריגה ghbnic כללי חומרה צ 'אט 2 ה -25 בחודש יוני 2008 06:53
SUPERAntiSpyware 4.0 evilfantasy וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 6 מרץ 2008 09:40
מה מכסה את רוחב הפס? quinda עיצוב אתרים, אירוח & SEO 5 -17 מרץ 2007 08:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.