![]() |
|
| |||
| |||
| הי, שמתי לב SuperAntiSpyware היה הרבה באמצעות האינטרנט רק היום. אני לא בטוח בקשר לפני, אבל זה נראה הרבה לאחר באמצעות עדכונים. אני יכול רק להסיר אותה ולא להשתמש בו, אבל יש לו למצוא דברים לפני, אז אני חושב שזה עוזר. 900mb זה די הרבה, אבל יש לי 150GB . ekrn הוא חלק Eset דברים, ואני יודע כמה הוא משתמש, כי זה סורק את כל מה שמגיע דרך, וכתוצאה מכך את זה תוך שימוש באותו רוחב פס כמו אוכל להשתמש באינטרנט. (לפחות שמעתי שהיא עושה). אני לא יודע למה, אבל יכול להיות SuperAntiSpyware מחוץ סינון הרשימה, אשר ekrn למה הוא לא משתמש יותר.חוט המחשבה צריך ללכת כאן, כי הוא חלק SuperAntiSpyware וירוסים, תוכנות ריגול וביטחון. בכל מקרה, אני מקווה שנעשה תחושת ומקווים שאתה יכול לעזור. |
|
| |||
| |||
| לבדוק את הגדרות העדכונים ו untick ב start up |
|
| |||
| |||
| 0.o האם הוא באמת כל כך פשוט? האם זה רק את העדכונים בעת ההפעלה, או מתעדכן. אם זה בגלל העדכונים, אז זה לא יעבוד, אני לא יכול לסרוק עם קובץ הגדרת מיושן ... אני רק unticked עדכונים בהפעלה בכל מקרה, אני יכול לעשות זאת באופן ידני. |
|
| |||
| |||
| כן חבר שלה כל כך פשוט, רק את תיבת untick את הגדרות המשתמש למצב של התוכנית ולאחר מכן לעדכן אותו פעם בשבוע. |
|
| |||
| |||
| אוקיי, תודה. |
|
| |||
| |||
| No probs נבט |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| הי, אתה יכול לקחת לנשום ולהסביר LOL .. couldnt מבינים את זה. cheersssss |
|
| |||
| |||
| תודה על העמדות של ניק! הגדרת עדכונים של תוכנות זדוניות איומים חדשים נוספו SUPERAntiSpyware את הנתונים. בדיוק כמו כאשר את עדכוני אנטי תוכל לראות ירידה בביצועים קטנים עד העדכון הושלם. ראה את מסד נתונים הגדרות עדכונים לקבלת מידע נוסף על כל מה SUPERAntiSpyware מחפש ומסירה. האם זו שילם או בגרסת החינם? אם הוא שילם את הגרסה חשוב מאוד גם יש SUPERAntiSpyware שיופעלו בעת הפעלת המחשב או להפעיל את זוכרת את זה בכל פעם שאתה מפעיל את המחשב כדי לבדוק את העדכונים בזמן אמת הגנה הוא עושה את זה של עבודה. עבור גרסת החינם ללכת כאן ו למטה כדי לגלול את SUPERAntiSpyware ההוראות ולהתאים את ההגדרות כך שיתאימו. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בסדר, גרסת החינם מוקשים, עלול לחשוב על קבלת תשלום. זה יכול להוות תחליף עבור כמו Eset AntiVirus, Norton, עלות ממוצעת וכו '? לחילופין אתה יכול לקבל את זה כמו ההפעלה שלך בדרך כלל אנטי?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רוחב פס - 1MB על פס רחב | wendylawman | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 23 אפריל 2009 10:06 |
| רוחב פס USB חריגה | ghbnic | כללי חומרה צ 'אט | 2 | ה -25 בחודש יוני 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4.0 | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 6 מרץ 2008 09:40 |
| מה מכסה את רוחב הפס? | quinda | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | -17 מרץ 2007 08:20 |
| שרשרת כלים | |
| |