mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

SuperAntiSpyware naudojant pralaidumo

Closed Thread

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 23, 2008, 03:28
Donorų grupės

Default SuperAntiSpyware naudojant pralaidumo

Labas,
Aš pastebėjau, kad SuperAntiSpyware naudoju Internet partija tik šiandien. I'm not sure about anksčiau, bet atrodo, kad naudoja daug po atnaujinimus. I could just pašalinkite jį, o ne naudotis, tačiau ji rado Daiktai anksčiau, todėl manau, kad jis padeda. 900mb yra gana daug, bet turiu 150GB . ekrn yra dalis Eset stuff, ir aš žinau, ji naudoja tam, nes jis nuskaito viską, kas ateina iš, todėl jį naudojant taip pat spartos internetu naudotis. (bent jau aš girdėjau, jis). Nežinau kodėl, bet SuperAntiSpyware gali būti išjungti filtravimą sąrašą, todėl ekrn nenaudoja tiek daug.
Minties gija turėtų būti čia, nes SuperAntiSpyware yra dalis virusų, šnipinėjimo ir saugumo.
Anyway, tikiuosi, prasmės ir vilties galite padėti.
Attached Thumbnails
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old Rugsėjis 23, 2008, 04:05
Narys

eikite į nustatymus ir untick atnaujinimus pradėti
Old Rugsėjis 23, 2008, 04:09
Donorų grupės

0.o Ar tikrai taip paprasta? Tai tik paleidus atnaujinimus, naujienas ar pats. Nes jei tai atnaujinimų, tuomet ji bus ne darbas, aš negaliu nuskaityti su pasenusiais apibrėžimas failas ... Aš tiesiog unticked atnaujinimai paleidus vis tiek, aš galiu tai padaryti rankiniu būdu.
Old Rugsėjis 23, 2008, 04:12
Narys

Yeah mate, kad jo paprasta, tiesiog untick ir apie vartotoją režimas programos nustatymų lange ir tada ją atnaujinti kartą per savaitę.
Old Rugsėjis 23, 2008, 04:17
Donorų grupės

Gerai, ačiū.
Old Rugsėjis 23, 2008, 04:22
Narys

no probs bud
Old Rugsėjis 23, 2008, 07:57
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Labas,
Aš pastebėjau, kad SuperAntiSpyware naudoju Internet partija tik šiandien. I'm not sure about anksčiau, bet atrodo, kad naudoja daug po atnaujinimus. I could just pašalinkite jį, o ne naudotis, tačiau ji rado Daiktai anksčiau, todėl manau, kad jis padeda. 900mb yra gana daug, bet turiu 150GB . ekrn yra dalis Eset stuff, ir aš žinau, ji naudoja tam, nes jis nuskaito viską, kas ateina iš, todėl jį naudojant taip pat spartos internetu naudotis. (bent jau aš girdėjau, jis). Nežinau kodėl, bet SuperAntiSpyware gali būti išjungti filtravimą sąrašą, todėl ekrn nenaudoja tiek daug.
Minties gija turėtų būti čia, nes SuperAntiSpyware yra dalis virusų, šnipinėjimo ir saugumo.
Anyway, tikiuosi, prasmės ir vilties galite padėti.
Mes turėjome keletą apibrėžimas atnaujinimai šiandien, nes vis daugiau grėsmės lygį.
Old Rugsėjis 23, 2008, 08:48
Narys

labas,

galite imtis kvėpuoti ir paaiškinti lol .. couldnt suprasti. cheersssss
Old Rugsėjis 23, 2008, 09:12
Moderatorius Grupė

Thanks for stopping Slapyvardis!

Apibrėžimas atnaujinimai naujų kenkėjiškų programų grėsmių papildomas SUPERAntiSpyware duomenų bazėje. Tiesiog patinka, kai antivirusinių atnaujinimai galite pamatyti nedidelį sumažėjimą rezultatų, kol nebus baigtas.

Žiūrėti Database Apibrėžimai Atnaujinimai Daugiau informacijos apie tai, kas visus SUPERAntiSpyware ieško ir pašalina.

Ar tai mokama arba nemokama versija? Jei tai mokama versija yra labai svarbu, kad arba turi SUPERAntiSpyware paleidžiamas paleidžiant ar prisiminti jį įjungti kiekvieną kartą paleidus kompiuterį ir patikrinkite ar nėra atnaujinimų, todėl apsaugą realiuoju laiku tai daro savo darbą.

Už nemokamą versiją pereiti ČIA ir pereikite prie SUPERAntiSpyware instrukcijas ir reguliuoti nustatymus rungtynės.

Citata:
SUPERAntiSpyware yra nemokama, tačiau jums gali tekti atnaujinti Pro versija, kurios funkcijos labai pažangią apsaugą realiuoju laiku, planuojama scans, automatinio atnaujinimo ir daug daugiau. Palyginti SUPERAntiSpyware Nemokama vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro sumažinta kaina nuo $ 29,95 iki 23,96 $, kad naudojatės mūsų saitą!
Spauskite čia!

Old Rugsėjis 24, 2008, 01:03
Donorų grupės

Gerai, minos nemokama versija, galima pagalvoti apie tai, kaip sumokėti. Ar tai gali veikti kaip pvz Eset Antivirus, Norton, AVG ir tt pakeitimas? Arba galite jį paleidžiant kaip įprastą antivirusinę?

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Bandwidth - 1MB dėl plačiajuosčio wendylawman Networking, Modems & VoIP 4 Balandis 23, 2009 10:06
USB Bandwidth viršijo ghbnic General Hardware Chat 2 Birželis 25, 2008 06:53
SUPERAntiSpyware 4,0 evilfantasy Virus, Spyware & Security 1 6 kovas 2008 09:40
Whats your pralaidumo ribą? quinda Web Design, Hosting & SEO 5 Kovas 17, 2007 08:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.