![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš pastebėjau, kad SuperAntiSpyware naudoju Internet partija tik šiandien. I'm not sure about anksčiau, bet atrodo, kad naudoja daug po atnaujinimus. I could just pašalinkite jį, o ne naudotis, tačiau ji rado Daiktai anksčiau, todėl manau, kad jis padeda. 900mb yra gana daug, bet turiu 150GB . ekrn yra dalis Eset stuff, ir aš žinau, ji naudoja tam, nes jis nuskaito viską, kas ateina iš, todėl jį naudojant taip pat spartos internetu naudotis. (bent jau aš girdėjau, jis). Nežinau kodėl, bet SuperAntiSpyware gali būti išjungti filtravimą sąrašą, todėl ekrn nenaudoja tiek daug.Minties gija turėtų būti čia, nes SuperAntiSpyware yra dalis virusų, šnipinėjimo ir saugumo. Anyway, tikiuosi, prasmės ir vilties galite padėti. |
|
| |||
| |||
| eikite į nustatymus ir untick atnaujinimus pradėti |
|
| |||
| |||
| 0.o Ar tikrai taip paprasta? Tai tik paleidus atnaujinimus, naujienas ar pats. Nes jei tai atnaujinimų, tuomet ji bus ne darbas, aš negaliu nuskaityti su pasenusiais apibrėžimas failas ... Aš tiesiog unticked atnaujinimai paleidus vis tiek, aš galiu tai padaryti rankiniu būdu. |
|
| |||
| |||
| Yeah mate, kad jo paprasta, tiesiog untick ir apie vartotoją režimas programos nustatymų lange ir tada ją atnaujinti kartą per savaitę. |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū. |
|
| |||
| |||
| no probs bud |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| labas, galite imtis kvėpuoti ir paaiškinti lol .. couldnt suprasti. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Thanks for stopping Slapyvardis! Apibrėžimas atnaujinimai naujų kenkėjiškų programų grėsmių papildomas SUPERAntiSpyware duomenų bazėje. Tiesiog patinka, kai antivirusinių atnaujinimai galite pamatyti nedidelį sumažėjimą rezultatų, kol nebus baigtas. Žiūrėti Database Apibrėžimai Atnaujinimai Daugiau informacijos apie tai, kas visus SUPERAntiSpyware ieško ir pašalina. Ar tai mokama arba nemokama versija? Jei tai mokama versija yra labai svarbu, kad arba turi SUPERAntiSpyware paleidžiamas paleidžiant ar prisiminti jį įjungti kiekvieną kartą paleidus kompiuterį ir patikrinkite ar nėra atnaujinimų, todėl apsaugą realiuoju laiku tai daro savo darbą. Už nemokamą versiją pereiti ČIA ir pereikite prie SUPERAntiSpyware instrukcijas ir reguliuoti nustatymus rungtynės. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Gerai, minos nemokama versija, galima pagalvoti apie tai, kaip sumokėti. Ar tai gali veikti kaip pvz Eset Antivirus, Norton, AVG ir tt pakeitimas? Arba galite jį paleidžiant kaip įprastą antivirusinę?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bandwidth - 1MB dėl plačiajuosčio | wendylawman | Networking, Modems & VoIP | 4 | Balandis 23, 2009 10:06 |
| USB Bandwidth viršijo | ghbnic | General Hardware Chat | 2 | Birželis 25, 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4,0 | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 1 | 6 kovas 2008 09:40 |
| Whats your pralaidumo ribą? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Kovas 17, 2007 08:20 |
| Temos įrankiai | |
| |