mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

SuperAntiSpyware izmantojot joslas platums

Closed Thread

Thread Tools
Old Septembris 23, 2008, 03:28
Donors Group

Default SuperAntiSpyware izmantojot joslas platums

Čau,
Es pamanīju, ka SuperAntiSpyware bija, izmantojot daudz interneta tikai šodien. Es neesmu pārliecināts par agrāk, bet šķiet, ka tā izmanto daudz pēc updates. Es varētu tikai atinstalēt un neizmanto, bet tā ir atradusi stuff agrāk, tāpēc es domāju, ka tas palīdz. 900mb ir diezgan daudz, bet man ir 150GB . ekrn ir daļa no Eset stuff, un es zinu, tā izmanto daļēji, jo tas skenē visu, kas nāk caur, kā rezultātā to, izmantojot pašas joslas platumu, kā internetu izmantot. (vismaz es dzirdēju tas). Es nezinu, kāpēc, bet SuperAntiSpyware varētu būt pie filtrēšanas saraksts, kas ir iemesls, kāpēc ekrn neizmanto tik daudz.
Domu pavediens vajadzētu iet šeit tāpēc, ka SuperAntiSpyware ir daļa vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība.
Anyway, ceru, ka es izjūtu un ceru, ka jums var palīdzēt.
Attached Sīktēli
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old Septembris 23, 2008, 04:05
Loceklis

iedziļināties uzstādījumus un untick atjauninājumi pēc sākuma
Old Septembris 23, 2008, 04:09
Donors Group

0.o Vai tiešām tik vienkārši? Tas ir tikai pie starta atjauninājumus, vai atjaunināšanu pati. Jo, ja tas ir atjauninājumus, tad nestrādās, es nevaru skenēt ar novecojušu definīcijas failā ... Es tikko unticked atjauninājumus, startējot anyway, es varu darīt to manuāli.
Old Septembris 23, 2008, 04:12
Loceklis

yeah mate tā, ka vienkārši, tikai untick lodziņā uz lietotāja veida programmas iestatījumus un pēc tam atjaunina reizi nedēļā.
Old Septembris 23, 2008, 04:17
Donors Group

Labi, paldies.
Old Septembris 23, 2008, 04:22
Loceklis

no probs bud
Old Septembris 23, 2008, 07:57
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Čau,
Es pamanīju, ka SuperAntiSpyware bija, izmantojot daudz interneta tikai šodien. Es neesmu pārliecināts par agrāk, bet šķiet, ka tā izmanto daudz pēc updates. Es varētu tikai atinstalēt un neizmanto, bet tā ir atradusi stuff agrāk, tāpēc es domāju, ka tas palīdz. 900mb ir diezgan daudz, bet man ir 150GB . ekrn ir daļa no Eset stuff, un es zinu, tā izmanto daļēji, jo tas skenē visu, kas nāk caur, kā rezultātā to, izmantojot pašas joslas platumu, kā internetu izmantot. (vismaz es dzirdēju tas). Es nezinu, kāpēc, bet SuperAntiSpyware varētu būt pie filtrēšanas saraksts, kas ir iemesls, kāpēc ekrn neizmanto tik daudz.
Domu pavediens vajadzētu iet šeit tāpēc, ka SuperAntiSpyware ir daļa vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība.
Anyway, ceru, ka es izjūtu un ceru, ka jums var palīdzēt.
Mums bija vairāki definīciju atjauninājumus, šodien, jo arvien vairāk palielinās apdraudējumiem.
Old Septembris 23, 2008, 08:48
Loceklis

čau,

Vai varat veikt elpu un paskaidrot lol .. couldnt saprast. cheersssss
Old Septembris 23, 2008, 09:12
Moderator Group

Paldies par iestrēgs Nick!

Definīcija atjauninājumi ir jaunas ļaundabīgās programmas draudiem pievieno SUPERAntiSpyware datu bāzē. Tāpat kā, ja jūsu pretvīrusu atjauninājumus Jūs varat redzēt neliels samazinājums izpildot līdz atjaunināšana ir pabeigta.

Sk Database Definīcijas Updates Plašāku informāciju par to, kas visiem SUPERAntiSpyware meklē un noņem.

Tas ir samaksāta vai bezmaksas versija? Ja tas ir samaksājis versiju, ir ļoti svarīgi, lai vai nu SUPERAntiSpyware darbināts palaišanas vai atcerēties, lai to ieslēgtu, katru reizi startējot datoru un pārbaudīt, vai nav atjauninājumu, lai reāllaika aizsardzību dara tā darbu.

Par bezmaksas versija iet ŠEIT un ritiniet uz leju, lai SUPERAntiSpyware instrukcijas un pielāgot iestatījumus, lai tie atbilstu.

Quote:
SUPERAntiSpyware ir bezmaksas, tomēr jūs varat jaunin Pro versiju, kuru raksturo augsti attīstītas reāllaika aizsardzību, regulāras skenēšana, automātiskās atjaunināšanas un daudz ko citu. Salīdzināt SUPERAntiSpyware Free vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro samazināta cena no 29,95 $ līdz 23,96 $, lietojot mūsu link!
Spied šeit!

Old Septembris 24, 2008, 01:03
Donors Group

Labi, mīnas bezmaksas versija, iespējams, domā par kļūst samaksāts. Vai tā var būt par aizstājēju antivirus, piemēram, Eset, Norton, AVG utt? Vai var jums to starta redzēt savu normālo antivīruss?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.