rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

SuperAntiSpyware wykorzystaniem pasma

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 23-cia Wrz 2008, 03:28
Grupa dawcy

Default SuperAntiSpyware wykorzystaniem pasma

Cześć,
Zauważyłem, że był przy użyciu SuperAntiSpyware wiele internet już dziś. Nie jestem pewny co poprzednio, ale wydaje się za pomocą partii po aktualizacji. I może po prostu odinstalować i nie używać, ale znalazł rzeczy wcześniej, więc myślę, że to pomaga. 900mb jest dość dużo, ale mam 150GB . ekrn jest częścią Eset stuff, i wiem, że korzysta z niektórych, bo wszystko, co pochodzi skanuje przez co go przy użyciu tego samego pasma w internecie mogę używać. (przynajmniej tak słyszałem). Nie wiem dlaczego, ale SuperAntiSpyware można wyłączyć filtrowanie listy, dlatego ekrn nie jest w miarę dużo.
Myśli wątku iść, ponieważ SuperAntiSpyware jest częścią wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa.
Anyway, I hope sensu i mam nadzieję, że możesz pomóc.
Dołączone Miniatury
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23-cia Wrz 2008, 04:05
Członek grupy

przejść do ustawienia i untick aktualizacji przy rozruchu
Old 23-cia Wrz 2008, 04:09
Grupa dawcy

0.o Czy to naprawdę takie proste? Czy to tylko aktualizacje przy starcie lub aktualizacje samodzielnie. Bo jeśli jest to aktualizacje, to nie będzie działać, nie mogę skanować z nieaktualnych definicji pliku ... I just unticked aktualizacje przy starcie i tak, mogę to zrobić ręcznie.
Old 23-cia Wrz 2008, 04:12
Członek grupy

yeah mate jej, że proste, wystarczy untick w polu ustawienia na tryb użytkownika programu, a następnie uaktualnienie go raz na tydzień.
Old 23-cia Wrz 2008, 04:17
Grupa dawcy

Ok, dzięki.
Old 23-cia Wrz 2008, 04:22
Członek grupy

No probs bud
Old 23-cia Wrz 2008, 07:57
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Cześć,
Zauważyłem, że był przy użyciu SuperAntiSpyware wiele internet już dziś. Nie jestem pewny co poprzednio, ale wydaje się za pomocą partii po aktualizacji. I może po prostu odinstalować i nie używać, ale znalazł rzeczy wcześniej, więc myślę, że to pomaga. 900mb jest dość dużo, ale mam 150GB . ekrn jest częścią Eset stuff, i wiem, że korzysta z niektórych, bo wszystko, co pochodzi skanuje przez co go przy użyciu tego samego pasma w internecie mogę używać. (przynajmniej tak słyszałem). Nie wiem dlaczego, ale SuperAntiSpyware można wyłączyć filtrowanie listy, dlatego ekrn nie jest w miarę dużo.
Myśli wątku iść, ponieważ SuperAntiSpyware jest częścią wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa.
Anyway, I hope sensu i mam nadzieję, że możesz pomóc.
Mieliśmy kilka aktualizacji definicji dziś ze względu na coraz poziomu zagrożenia.
Old 23-cia Wrz 2008, 08:48
Członek grupy

cześć,

można podjąć oddychać i wyjaśnić lol .. couldnt rozumiem. cheersssss
Old 23-cia Wrz 2008, 09:12
Moderator grupy

Thanks for stopping w Nick!

Aktualizacji definicji złośliwego oprogramowania są nowe zagrożenia SUPERAntiSpyware dodane do bazy danych. Podobnie jak przy antywirusowego aktualizacji może pojawić się niewielki spadek wydajności do aktualizacji jest zakończona.

Patrz Baza Definicje Aktualizacje Aby uzyskać więcej informacji na temat wszystkich SUPERAntiSpyware wyszukuje i usuwa.

Czy to jest wypłacane lub darmowej wersji? Jeśli jest to wersja wypłacone bardzo ważne jest, albo mają SUPERAntiSpyware uruchomić przy starcie lub pamiętaj, aby go włączyć przy każdym uruchomieniu komputera, sprawdzanie dostępności aktualizacji i tak w czasie rzeczywistym ochrony wykonuje to zadanie.

W wersji darmowej przejdź TUTAJ i przewiń w dół do SUPERAntiSpyware instrukcji i zmienić ustawienia, aby dopasować.

Cytat:
SUPERAntiSpyware jest darmowy, jednak można uaktualnić do wersji Pro, które funkcje zaawansowanych ochrony w czasie rzeczywistym, zaplanowanego skanowania, automatyczne uaktualnianie i wiele więcej. Porównaj SUPERAntiSpyware Free vs Professional

SUPERAntiSpyware Pro obniżonej cenie od 29,95 dolarów do 23,96 dolarów za korzystanie z naszych link!
Kliknij tutaj!

Old 24-ta Wrz 2008, 01:03
Grupa dawcy

Dobrze, kopalnie darmowej wersji, mogą myśleć o zdobyciu zapłacone. Czy może działać jako zastępstwo dla antywirusowy Eset jak Norton, AVG itp.? Albo można go starcie jak zwykłą antywirusowego?

Register

Zakładki