![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Zauważyłem, że był przy użyciu SuperAntiSpyware wiele internet już dziś. Nie jestem pewny co poprzednio, ale wydaje się za pomocą partii po aktualizacji. I może po prostu odinstalować i nie używać, ale znalazł rzeczy wcześniej, więc myślę, że to pomaga. 900mb jest dość dużo, ale mam 150GB . ekrn jest częścią Eset stuff, i wiem, że korzysta z niektórych, bo wszystko, co pochodzi skanuje przez co go przy użyciu tego samego pasma w internecie mogę używać. (przynajmniej tak słyszałem). Nie wiem dlaczego, ale SuperAntiSpyware można wyłączyć filtrowanie listy, dlatego ekrn nie jest w miarę dużo.Myśli wątku iść, ponieważ SuperAntiSpyware jest częścią wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa. Anyway, I hope sensu i mam nadzieję, że możesz pomóc. |
|
| |||
| |||
| przejść do ustawienia i untick aktualizacji przy rozruchu |
|
| |||
| |||
| 0.o Czy to naprawdę takie proste? Czy to tylko aktualizacje przy starcie lub aktualizacje samodzielnie. Bo jeśli jest to aktualizacje, to nie będzie działać, nie mogę skanować z nieaktualnych definicji pliku ... I just unticked aktualizacje przy starcie i tak, mogę to zrobić ręcznie. |
|
| |||
| |||
| yeah mate jej, że proste, wystarczy untick w polu ustawienia na tryb użytkownika programu, a następnie uaktualnienie go raz na tydzień. |
|
| |||
| |||
| Ok, dzięki. |
|
| |||
| |||
| No probs bud |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| cześć, można podjąć oddychać i wyjaśnić lol .. couldnt rozumiem. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Thanks for stopping w Nick! Aktualizacji definicji złośliwego oprogramowania są nowe zagrożenia SUPERAntiSpyware dodane do bazy danych. Podobnie jak przy antywirusowego aktualizacji może pojawić się niewielki spadek wydajności do aktualizacji jest zakończona. Patrz Baza Definicje Aktualizacje Aby uzyskać więcej informacji na temat wszystkich SUPERAntiSpyware wyszukuje i usuwa. Czy to jest wypłacane lub darmowej wersji? Jeśli jest to wersja wypłacone bardzo ważne jest, albo mają SUPERAntiSpyware uruchomić przy starcie lub pamiętaj, aby go włączyć przy każdym uruchomieniu komputera, sprawdzanie dostępności aktualizacji i tak w czasie rzeczywistym ochrony wykonuje to zadanie. W wersji darmowej przejdź TUTAJ i przewiń w dół do SUPERAntiSpyware instrukcji i zmienić ustawienia, aby dopasować. Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Dobrze, kopalnie darmowej wersji, mogą myśleć o zdobyciu zapłacone. Czy może działać jako zastępstwo dla antywirusowy Eset jak Norton, AVG itp.? Albo można go starcie jak zwykłą antywirusowego?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Zakładki |