menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

SuperAntiSpyware pomocou pásma

Closed Thread

Thread Tools
Old 23. September 2008, 03:28
Darcu Skupina

Nazdar,
Všimol som si, že SuperAntiSpyware používa veľa internet práve dnes. Nie som si istý, ale zdá sa, že používate veľa po zmenách. Mohol som len odinštalovať a nepoužívať, ale zistila, tak skôr, takže myslím, že to pomôže. 900 mb je pomerne veľa, ale já jsem 150gigabajt . ekrn je súčasťou Eset veci, a já vím, že používa niektoré, pretože skenuje všetko, čo prichádza prostredníctvom, čo má za následok, že pri použití rovnakej šírke pásma ako internet používať. (aspoň počul som to). Neviem prečo, ale SuperAntiSpyware možno vypnúť filtrovanie zoznamu, čo je dôvod, prečo ekrn sa nepoužívajú toľko.
Myšlienka vlákno by malo ísť, pretože je súčasťou SuperAntiSpyware vírus, spyware a bezpečnosť.
Každopádně, nádej som pocit a dúfam, že vám môže pomôcť.
Priložené miniatúry
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23. September 2008, 04:05
Člen Skupina

choď do nastavenia a untick aktualizácia pri spustení
Old 23. September 2008, 04:09
Darcu Skupina

0.o Je to naozaj tak jednoduché? Je to len pri spustení aktualizácie alebo aktualizácie sám. Pretože ak je to zmenené, potom to nebude fungovať, nemůžu scan sa zastaranou definíciu súboru ... Len som unticked aktualizácie pri štarte rovnako, môžem to urobiť ručne.
Old 23. September 2008, 04:12
Člen Skupina

Jo kamoš, že jeho jednoduchá, stačí untick políčka v nastavení používateľského režimu programu a potom aktualizovať raz za týždeň.
Old 23. September 2008, 04:17
Darcu Skupina

Ok, vďaka.
Old 23. September 2008, 04:22
Člen Skupina

ne probs Výhonok
Old 23. September 2008, 07:57
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Coolyxxx View Post
Nazdar,
Všimol som si, že SuperAntiSpyware používa veľa internet práve dnes. Nie som si istý, ale zdá sa, že používate veľa po zmenách. Mohol som len odinštalovať a nepoužívať, ale zistila, tak skôr, takže myslím, že to pomôže. 900 mb je pomerne veľa, ale já jsem 150gigabajt . ekrn je súčasťou Eset veci, a já vím, že používa niektoré, pretože skenuje všetko, čo prichádza prostredníctvom, čo má za následok, že pri použití rovnakej šírke pásma ako internet používať. (aspoň počul som to). Neviem prečo, ale SuperAntiSpyware možno vypnúť filtrovanie zoznamu, čo je dôvod, prečo ekrn sa nepoužívajú toľko.
Myšlienka vlákno by malo ísť, pretože je súčasťou SuperAntiSpyware vírus, spyware a bezpečnosť.
Každopádně, nádej som pocit a dúfam, že vám môže pomôcť.
Mali sme niekoľko aktualizácia definícií dnes vďaka stále sa zvyšujúce úroveň hrozby.
Old 23. September 2008, 08:48
Člen Skupina

nazdar,

Môžete sa dýchať a vysvetliť lol .. couldnt rozumeli. cheersssss
Old 23. September 2008, 09:12
Moderátor skupiny

Vďaka za zastavenie v Nicku!

Aktualizácia definícií sú nové hrozby malware pridanej do SuperAntiSpyware databázy. Rovnako ako keď váš antivírusový aktualizácia môžete vidieť malý pokles výkonu, kým je aktualizácia dokončená.

Pozri Definícia databázy Updaty Pre viac informácií o tom, čo všetko SuperAntiSpyware hľadá a odstraňuje.

Je to platené alebo voľné verzia? Ak sa jedná o platenú verziu, že je veľmi dôležité, aby buď SuperAntiSpyware spustiť pri štarte alebo pamätať na to, aby sa pri každom spustení počítača a kontrolu aktualizácií tak real-time ochranu robí je to práca.

Pre bezplatnú verziu prejsť TU a prejdite ku SuperAntiSpyware usmernenia a upraviť nastavenia na zápas.

Citácia:
SuperAntiSpyware je FREEWARE, však môžete upgradovať na Pro verziu, ktorá veľmi pokročilé funkcie real-time ochranu, ktoré je naplánované sken, automatické aktualizácie a mnoho ďalšieho. Porovnať SuperAntiSpyware Voľný vs Professional

SuperAntiSpyware Pre zníženú cenu od $ 29,95 na $ 23,96 za používanie našich odkaz!
Kliknite tu!

Old 24. September 2008, 01:03
Darcu Skupina

Dobre, nadol zdarma verziu, mohli myslieť, ako dostať zaplatené. Môže slúžiť ako náhrada za podobné Eset antivirus, Norton, AVG atď? Alebo môžete mať štarte ako tvoj normálne antivirus?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.