![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Všimol som si, že SuperAntiSpyware používa veľa internet práve dnes. Nie som si istý, ale zdá sa, že používate veľa po zmenách. Mohol som len odinštalovať a nepoužívať, ale zistila, tak skôr, takže myslím, že to pomôže. 900 mb je pomerne veľa, ale já jsem 150gigabajt . ekrn je súčasťou Eset veci, a já vím, že používa niektoré, pretože skenuje všetko, čo prichádza prostredníctvom, čo má za následok, že pri použití rovnakej šírke pásma ako internet používať. (aspoň počul som to). Neviem prečo, ale SuperAntiSpyware možno vypnúť filtrovanie zoznamu, čo je dôvod, prečo ekrn sa nepoužívajú toľko.Myšlienka vlákno by malo ísť, pretože je súčasťou SuperAntiSpyware vírus, spyware a bezpečnosť. Každopádně, nádej som pocit a dúfam, že vám môže pomôcť. |
|
| |||
| |||
| choď do nastavenia a untick aktualizácia pri spustení |
|
| |||
| |||
| 0.o Je to naozaj tak jednoduché? Je to len pri spustení aktualizácie alebo aktualizácie sám. Pretože ak je to zmenené, potom to nebude fungovať, nemůžu scan sa zastaranou definíciu súboru ... Len som unticked aktualizácie pri štarte rovnako, môžem to urobiť ručne. |
|
| |||
| |||
| Jo kamoš, že jeho jednoduchá, stačí untick políčka v nastavení používateľského režimu programu a potom aktualizovať raz za týždeň. |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka. |
|
| |||
| |||
| ne probs Výhonok |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| nazdar, Môžete sa dýchať a vysvetliť lol .. couldnt rozumeli. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Vďaka za zastavenie v Nicku! Aktualizácia definícií sú nové hrozby malware pridanej do SuperAntiSpyware databázy. Rovnako ako keď váš antivírusový aktualizácia môžete vidieť malý pokles výkonu, kým je aktualizácia dokončená. Pozri Definícia databázy Updaty Pre viac informácií o tom, čo všetko SuperAntiSpyware hľadá a odstraňuje. Je to platené alebo voľné verzia? Ak sa jedná o platenú verziu, že je veľmi dôležité, aby buď SuperAntiSpyware spustiť pri štarte alebo pamätať na to, aby sa pri každom spustení počítača a kontrolu aktualizácií tak real-time ochranu robí je to práca. Pre bezplatnú verziu prejsť TU a prejdite ku SuperAntiSpyware usmernenia a upraviť nastavenia na zápas. Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Dobre, nadol zdarma verziu, mohli myslieť, ako dostať zaplatené. Môže slúžiť ako náhrada za podobné Eset antivirus, Norton, AVG atď? Alebo môžete mať štarte ako tvoj normálne antivirus?
__________________ HI:) |