![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Приметио сам да је био помоћу СуперАнтиСпыуаре пуно интернет управо данас. Им 'не сигуран о пре, али чини се да се користи пуно након исправке. ЈА могао праведан деинсталирам га и не користите, али је пронашао нешто пре, тако да мислим да то помаже. 900мб је прилично пуно, али сам 150ГБ . екрн је део Есет ствари, и ја знам неке користи, јер се скенира све што долази путем, што је резултирало користећи исту пропусност као ја користите интернет. (барем сам то чула). Не знам зашто, али СуперАнтиСпыуаре би могло бити од филтрирања листе, који је разлог зашто екрн не користи толико.Нит мисли да иде овде јер СуперАнтиСпыуаре део Вирус, Спыуаре и безбедности. Иначе, направио сам осећај наде и наде можете помоћи. |
|
| |||
| |||
| ући у подешавања и унтицк исправке на старт уп |
|
| |||
| |||
| 0.о Је ли заиста тако једноставно? Да ли је то само ажурира при покретању или допуне самог. Јер ако је то исправке, онда то неће да раде, не могу скенирати са застарелим дефиниција датотека ... ЈА праведан унтицкед ажурира при покретању Аныуаы, могу то учинити ручно. |
|
| |||
| |||
| ыеах мате његове тако једноставно, само унтицк оквир у подешавањима на корисникову начину рада овог програма, а затим ажурирајте је некад сваки викенд. |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала. |
|
| |||
| |||
| но пробс пупољак |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| бок, можете узети дишу и објаснити лол .. цоулднт разумео. цхеерссссс |
|
| |||
| |||
| Хвала за заустављање у Ницк! Дефиниција исправке су нове претње злонамерних програма СУПЕРАнтиСпыуаре додаје у базу података. Као и када је ваш антивирусни исправке вам мај видети мали пад перформанси до упдате је готова. Види Датабасе Упдатес Дефиниције За више информација о томе шта све СУПЕРАнтиСпыуаре трал̌и и уклања. Да ли је то плаћен или фрее верзија? Ако је плаћена верзија врло је важно да имају било СУПЕРАнтиСпыуаре да покреће при покретању или запамтити да би се то на сваки пут када покренете рачунар и проверите како се ажурирања у реалном времену ради заштите то је посао. За бесплатну верзију ићи ОВДЈЕ и померите се доле до СУПЕРАнтиСпыуаре упутства и подесите подешавања како подударају. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Ок, мине фрее верзија, можда мислите о узимајући плаћени. Може ли да делује као замена за антивирусни попут Есет, Нортон, АВГ, итд? Или можете имати почетни као ваш нормалан Антивирусни?
__________________ ХИ:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бандуидтх - 1МБ на Броадбанд | уендылауман | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 23 април 2009 10:06 |
| УСБ бандуидтх Прекорачили | гхбниц | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 25. јуна 2008 06:53 |
| СУПЕРАнтиСпыуаре 4,0 | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 6 март 2008 09:40 |
| Колико ваше бандуитх капом? | куинда | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 17 март 2007 08:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |