az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

SuperAntiSpyware kullanarak bant genişliği

Closed Thread

Konu Araçları
Old 23. Eylül 2008, 03:28
Bağış Grubu

Default SuperAntiSpyware kullanarak bant genişliği

Merhaba,
O SuperAntiSpyware sadece bugün internet çok kullanarak fark ettim. Daha önce hakkında emin değilim, ama güncelleştirmeleri sonra çok kullanarak gibi görünüyor. Ben sadece ve kaldırma olabilir kullanmayın, ama önce şeyler bulduğu, bu yüzden ben yardım düşünüyorum. 900mb oldukça, fakat ben 150GB var . ekrn Eset şeyler bir parçasıdır ve bazı kullanır biliyorum, çünkü bu bir kullanmalıyım İnternet aynı bant genişliği kullanılarak çıkan bu yoluyla gelen herşeyi tarar. (duydum en azından öyle). Neden, ama SuperAntiSpyware bu yüzden ekrn kadar kullanarak değildir, filtre listesi kapalı olabilir bilmiyorum.
Çünkü SuperAntiSpyware Virüs, Spyware ve Güvenlik parçasıdır Düşünce Konuyu buraya gitmek gerekir.
Neyse, ben mantıklı ve yardım umuyoruz umuyoruz.
Attached Thumbnails
SuperAntiSpyware using bandwidth-strange.jpg  
Old 23. Eylül 2008, 04:05
Üye Grubu

Ayarları girmek ve başlangıç kadar güncelleştirmeleri untick
Old 23. Eylül 2008, 04:09
Bağış Grubu

0.o Gerçekten de bu kadar basit mi? Sadece başlangıçta güncellemeleri veya kendisini öyle. Eğer güncelleştirmeleri's Çünkü, o zaman işe yaramaz, bir eski tanım dosyası tarama değil ... Sadece başlangıçta zaten, elle yapabilir güncellemeleri unticked.
Old 23. Eylül 2008, 04:12
Üye Grubu

evet dostum da bu kadar basit, adil ve daha sonra programın kullanım modu Ayarları kutuyu untick güncelleyin her hafta bir kez.
Old 23. Eylül 2008, 04:17
Bağış Grubu

Tamam, teşekkürler.
Old 23. Eylül 2008, 04:22
Üye Grubu

hayır probs dostum
Old 23. Eylül 2008, 07:57
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Coolyxxx View Post
Merhaba,
O SuperAntiSpyware sadece bugün internet çok kullanarak fark ettim. Daha önce hakkında emin değilim, ama güncelleştirmeleri sonra çok kullanarak gibi görünüyor. Ben sadece ve kaldırma olabilir kullanmayın, ama önce şeyler bulduğu, bu yüzden ben yardım düşünüyorum. 900mb oldukça, fakat ben 150GB var . ekrn Eset şeyler bir parçasıdır ve bazı kullanır biliyorum, çünkü bu bir kullanmalıyım İnternet aynı bant genişliği kullanılarak çıkan bu yoluyla gelen herşeyi tarar. (duydum en azından öyle). Neden, ama SuperAntiSpyware bu yüzden ekrn kadar kullanarak değildir, filtre listesi kapalı olabilir bilmiyorum.
Çünkü SuperAntiSpyware Virüs, Spyware ve Güvenlik parçasıdır Düşünce Konuyu buraya gitmek gerekir.
Neyse, ben mantıklı ve yardım umuyoruz umuyoruz.
Bugün tehditlerin artan seviyesi nedeniyle birçok tanımı güncelleştirmeleri vardı.
Old 23. Eylül 2008, 08:48
Üye Grubu

merhaba,

bir nefes ve lol .. açıklamak alabilir couldnt anlamak. cheersssss
Old 23. Eylül 2008, 09:12
Moderatör Grubu

Nick olarak durdurmak için teşekkürler!

Tanım güncelleştirmeleri yeni kötü amaçlı yazılım tehditleri olan SUPERAntiSpyware veritabanına ekledi. Sadece kadar güncelleme bitmiş olduğu virüsten koruma güncellemelerini, performans küçük bir düşüş görebilirsiniz gibi.

Görmek Veritabanı Tanımlar Güncelleştirmeler Tüm SUPERAntiSpyware için nasıl göründüğünü ve kaldırır hakkında daha fazla bilgi için.

Bu mu veya ücretsiz sürümü ödenir? Eğer çok ya SUPERAntiSpyware başlangıçta çalıştırmak veya bunu gerçek zamanlı koruma bu iş yapıyor Bilgisayar ve güncellemelerini kontrol başlamak her zaman bunu çevirmek unutmayın olması çok önemlidir ücretli sürümüdür.

Ücretsiz sürümü için git BURAYA ve SUPERAntiSpyware talimatları aşağı ilerleyin ve uygun ayarları yapın.

Alıntı:
SUPERAntiSpyware Freeware olduğunu, bununla birlikte, çok gerçek zamanlı koruma gelişmiş özellikler Pro sürümü, tarar planlanan otomatik güncellenmesi ve yükseltmek isteyebilirsiniz daha. SUPERAntiSpyware Free Karşılaştır Profesyonel Vs

Bizim bağlantıyı kullanarak için $ 23.96 dolar 29,95 kimden SUPERAntiSpyware Pro indirimli fiyat!
Buraya tıklayın!

Old 24. Eylül 2008, 01:03
Bağış Grubu

Tamam, mayınlar ücretsiz sürümü, ücretli alma hakkında düşünebilirsiniz. Bu Eset, Norton, AVG gibi antivirüs için yedek olarak hareket miyim vb? Ya da normal antivirüs gibi başlangıç olabilir?

Register

Bookmarks