![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я помітив, що SuperAntiSpyware використовує багато інтернет лише сьогодні. Я не впевнений раніше, але це, схоже, використовує багато хто після оновлення. Я міг би просто видалити його і не використовувати, але вона знайшла речі раніше, тому я думаю, це допомагає. 900Mb досить багато, але я 150GB . EKRN це частина Stuff Eset, і я знаю, вона використовує деякі, тому що вона сканує все, що приходить на підставі, в результаті чого його, використовуючи таку ж пропускну здатність, як Інтернет, я користуюся. (по крайней мере, я чув це). Я не знаю чому, але SuperAntiSpyware може бути від фільтрувати список, тому EKRN не використовує стільки ж.Думка потік повинен йти SuperAntiSpyware тут, тому що це частина вірусів, шпигунського ПЗ та безпеки. В усякому разі, сподіваюся, що я зробив сенсі і сподіваюся, вам можуть допомогти. |
|
| |||
| |||
| йти в налаштування і Untick оновлення при запуску |
|
| |||
| |||
| 0.o Невже так просто? Це просто оновлення при запуску, чи оновлюється. Тому що, якщо це оновлення, то воно не буде працювати, я не можу сканувати з застарілими визначення файлу ... Я тільки що дану опцію під час завантаження оновлень все одно, я можу зробити це вручну. |
|
| |||
| |||
| Так Мати свою просто, практично Зніміть прапорець у налаштуваннях на режимі користувача програми, а потім оновлювати його раз на тиждень. |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую. |
|
| |||
| |||
| НЕ Probs бутон |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| привіт, Ви можете прийняти дихати і пояснити LOL .. Couldnt зрозуміти. cheersssss |
|
| |||
| |||
| Дякую, що завітали в Ніка! Визначення оновлень на нові загрози шкідливого додані в базу даних SUPERAntiSpyware. Так само, як коли ваші антивірусні оновлення ви можете побачити невелике зниження продуктивності до закінчення оновлення. Див Оновлення бази даних визначень Для отримання додаткової інформації про те, що всі SUPERAntiSpyware шукає і видаляє. Чи є це оплачувана або безкоштовної версії? Якщо це платна версія дуже важливо, або мають SUPERAntiSpyware запускатися при старті або пам'ятаю, щоб включити його при кожному запуску комп'ютера і перевірка оновлень, захист у реальному часі робить його роботу. Для безкоштовної версії Go ТУТ і Прокрутіть вниз до SUPERAntiSpyware інструкції і настройки параметрів для зіставлення. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Гаразд, міні безкоштовну версію, може думати про те, платна. Чи може він діяти як заміну для антивірусного як Eset, Нортон, AVG т.д.? Або може у вас є її запуску, як ваш нормальний антивірус?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Смуга пропускання - 1MB широкосмугового | wendylawman | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 23 квітня 2009 10:06 |
| USB Bandwidth перевищила | ghbnic | Генеральний обладнання чат | 2 | 25 червня 2008 06:53 |
| SUPERAntiSpyware 4.0 | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 6 березня 2008 09:40 |
| Whats до пропускної спроможності каналу шапка? | quinda | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 17 березня 2007 08:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |