manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Podrška za ranije verzije Spybot o krajnjim

Reply

Thread Tools
Old 11 srp 2008, 12:53
Moderator / ica grupe

Safer Networking Forums - Najava

Quote:
Uz žaljenje smo objaviti taj update datiran podrška za verzije Spybot-S & D ide do kraja.

Borba protiv štetnih sadržaja je zadaća koja zahtijeva stalno nove pristupe. Neki od njih, mi ćemo učiniti dostupnima kroz ažurirane verzije alata bibliotekama ili dodataka, ali napraviti neke dopune za puni softvera potrebno. Za one koji nisu zainteresirani za detaljne tehničke pozadini, vide u OpenSBI wiki, Što pokazuje neke promjene u strukturi.

Korisnici s vrlo star hardver, i korisnici Windows 95 koji nisu mogli da koristite Spybot-S & D 1.4, je izabrao da ostane s vrlo stare verzije softvera, a mi smo pokušali smjestiti ih dalje nude ažuriranja, uz ograničenje da Spybot - S & D će žaliti puno nepodudarni otkrivanje uzoraka i rezultati se moraju koristiti s ekstra njegu.

Dok smo smatrati da je kao servis za gorepomenute skupinu korisnika, koristeći trenutni obrasce u otkrivanje starih verzija softvera je uzimajući previše opasne ako taj dodatni briga se ne primjenjuju, što mi se jednostavno ne može očekivati od svakog korisnika. Stoga je odlučio ograničiti nadogradnje na trenutnu verziju softvera, a tijekom preklopnici verziju, kao što će se pojaviti sljedeći tjedan, posljednju verziju za kratko vrijeme.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.