11 срп 2008, 12:53
|
|
|
Подршка за раније верзије Спыбот о крајњим
Сафер Нетуоркинг Форумс - Најава
Куоте:
Уз жаљење смо објавити тај упдате датиран подршка за верзије Спыбот-С & Д иде до краја.
Борба против штетних садржаја је задатак која захтева стално нове приступе. Неки од њих, ми ћемо учинити доступним кроз ажуриране верзије алата библиотекама или додатака, али направити неке допуне за пуни софтвера потребно. За оне који нису заинтересовани за детаљне техничке позадини, виде у ОпенСБИ уики, Шта показује неке промене у структури.
Корисници са врло стар хардвер, и корисници Уиндоус 95 који нису могли да користите Спыбот-С & Д 1/4, је изабрао да остане са врло старе верзије софтвера, а ми смо покушали сместити их даље нуде исправке, уз ограничење да Спыбот -- С & Д ће жалити пуно неподударни откривање узорака и резултати се морају користити са екстра негу.
Док смо да сматрају да је као сервис за горепоменуте групу корисника, користећи тренутни обрасце у откривање старих верзија софтвера је узимајући превише опасне ако тај додатни брига се не примјењују, што ми се једноставно не може очекивати од сваког корисника. Стога је одлучио ограничити надоградње на тренутну верзију софтвера, а током прекидачи верзију, као што ће се појавити следећи викенд, посљедњу верзију за кратко време.
|
|