![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, имам проблем. Днес се опитах сканиране на файл Просто изтеглени от интернет, използвайки щракнете с десния бутон и "сканиране за вируси ..." метод и това е, което се случи: ![]() въпреки че, мога да сканира нормално от отварянето си Symantec антивирусни и чрез правене обичай сканиране и бране на файла Исках да сканирате. Това е първият път тази някога ми се е случвало. Аз съм тичане на Windows 2000. Както и да е, би било хубаво, ако някой може да ми помогне да поправите това странно проблем. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-добър съвет е да деинсталирате Нортън и получи достойни анти-вирус.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Kaspersky Antivirus 2009 г., Eset NOD32 Antivirus, McAfee Virusscan Enterprise | runoades | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 3 Дек 2008 13:54 |
| Странна Поп Up проблем - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 11 ноември 2008 19:38 |
| Symantec поп, че е забранено | laurenwyne | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 62 | 25-ти септември 2008 08:36 |
| Norton Antivirus проблем. | KingOmega | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 27 Feb 2008 11:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |