![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, I have a problem. Šiandien, aš bandžiau nuskaityti failo aš tiesiog atsisiųsti prie interneto naudojant dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite "ieško virusų ..." metodas ir tai, kas nutiko: ![]() nors, galiu nuskaityti paprastai atidarius mano Symantec AntiVirus ir atlikdami pasirinktinį nuskaityti ir skinti failas norėjau ieškoti. Tai yra pirmas kartas, kada tai atsitiko su manimi. Aš veikia Windows 2000. Anyways, tai būtų malonu, jei kas nors galėtų padėti man išspręsti šią keistą problemą. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geriausias patarimas yra pašalinti Norton ir gauti padorų anti-virus.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaspersky Antivirus 2009, ESET NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Security | 2 | 3 gruodis 2008 13:54 |
| Keista Pop Up Problema - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 11, 2008 19:38 |
| Symantec Pop kad jis yra išjungtas | laurenwyne | Virus, Spyware & Security | 62 | 25 rugsėjis 2008 08:36 |
| Norton Antivirus problema. | KingOmega | Virus, Spyware & Security | 8 | 27 vasaris 2008 11:32 |
| Temos įrankiai | |
| |