![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám problém. Dnes som sa pokúsil skenovanie súboru som stiahnuté z internetu pomocou pravej-kliknite a "skenovať na vírusy ..." metódou a to je to, čo sa stalo: ![]() aj keď, môžem testovať zvyčajne otvorením mojej Symantec AntiVirus a robiť vlastné prehľadávanie a vyberanie súborov som chcel testovať. To je prvýkrát, sa to niekedy stalo mne. Som bežiace na Windows 2000. Tak ako tak, bolo by pekné, keby mi niekto mohol pomôcť vyriešiť problém podivné. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najlepšia rada je odinštalovať Norton a získať slušný Anti-Virus.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| A Strange Pop problém - AntiVirus 2009 | Marshimaro1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 11. novembra 2008 19:38 |
| Symantec pop, že je zdravotne postihnutých | laurenwyne | Virus, spyware a bezpečnosť | 62 | 25. September 2008 08:36 |
| Norton Antivirus problém. | KingOmega | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 27. február 2008 11:32 |
| Thread Tools | |
| |