![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, имам проблем. Данас сам покушао скенирање датотека ЈА праведан скинути са интернета користећи десни тастер миша и "скенирање за вирусе ..." методу и то је оно што се догодило: ![]() иако, не могу нормално скенирање отварањем мог Сымантец Антивирусни и радиш по обичају скенирати и брање датотеку хтела сам Сцан. Ово је први пут да се ово икада догодило мени. Ја сам трчање на Уиндоус 2000. Аныуаыс, било би лепо ако неко могао помоћ мене шкрипац данашји проблем чудно. Хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најбољи савет је да се деинсталирам Нортон и добити пристојан анти-вирус.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Чудна Поп Уп проблем - Антивирусни 2009 | Марсхимаро1 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 11 новембар 2008 19:38 |
| Сымантец поп да је онемогућен | лауренуыне | Вирус, Спыуаре и безбедност | 62 | 25. сеп 2008 08:36 |
| Нортон Антивирус проблем. | КингОмега | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 27 фебруар 2008 11:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |