kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Sysrestore.dll

Reply

Téma eszközök
Old Június 26, 2008, 12:48
Csoport tagja

Default Sysrestore.dll

Jól a kérdést kapok én avast mondván sysrestore.dll tartalmaz malaware any help please? thank you im aggódott, mivel nekem van használt rendszer visszaad a múlt, és ha most egy vírus im csavart
Old Június 26, 2008, 18:40
Moderátor Csoport

Default Sysrestore.dll

Nem megszívta.

Post a Hijackthis napló tehát mi lehet egy pillantást.

Old Június 27, 2008, 08:03
Csoport tagja

Default Sysrestore.dll

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan mentése 6:20:16, on 4/19/2008
Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643)
Boot mode: Normal

Futó folyamatok:
C: \ Windows \ System32 \ taskeng.exe
C: \ Windows \ System32 \ Dwm.exe
C: \ Windows \ Explorer.EXE
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashDisp.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe
C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Windows \ System32 \ CtHelper.exe
C: \ Windows \ System32 \ CTXFIHLP.EXE
C: \ Users \ Mark JR \ Program Files \ DNS \ btdna.exe
C: \ Windows \ System32 \ CTXFISPI.EXE
C: \ Windows \ System32 \ wbem \ unsecapp.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ livecall.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Users \ Mark JR \ Desktop \ dss.exe
C: \ Windows \ System32 \ conime.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ TRENDM ~ 1 \ Hijack ~ 1 \ Mark JR.exe
C: \ Windows \ System32 \ SearchFilterHost.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = about: blank
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = *. helyi
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar LinksFolderName =
O1 - Hosts: 72.233.61.2 L2authd.lineage2.com
O1 - Hosts: 72.233.61.2 L2testauthd.lineage2.com
O2 - BHO: RealPlayer letöltése és Record Plugin for Internet Explorer - (3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA) - C: \ Program Files \ Real \ RealPlayer \ rpbrowserrecordplugin.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: MegaIEMn - (bf00e119-21a3-4fd1-b178-3b8537e75c92) - C: \ Program Files \ Megaupload \ Mega Manager \ MegaIEMn.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Windows Defender]% ProgramFiles% \ Windows Defender \ MSASCui.exe-hide
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Grid Service] "C: \ Program Files \ GridService \ peer.exe"-n Grid
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VMware-tálca] "C: \ Program Files \ VMware \ VMware Workstation \ vmware-tray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VMware hqtray] "C: \ Program Files \ VMware \ VMware Workstation \ hqtray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Symantec PIF AlertEng] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe" / a / m " C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ AlertEng.dll "
O4 - HKLM \ .. \ Run: [UpdReg] C: \ Windows \ UpdReg.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvSvc] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ nvsvc.dll, nvsvcStart
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ NvCpl.dll, NvStartup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] Rundll32.exe C: \ Windows \ System32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroCheck] C: \ Windows \ System32 \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AsioReg] Regsvr32.exe / S CTASIO.DLL
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTHelper] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTxfiHlp] CTXFIHLP.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTXFIREG] CTxfiReg.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [BitTorrent DNA] "C: \ Users \ Mark JR \ Program Files \ DNS \ btdna.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [igndlm.exe] C: \ Program Files \ Download Manager \ DLM.exe / windowsstart / startifwork
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Steam] "c: \ Program Files \ steam \ steam.exe"-silent
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SetDefaultMIDI] MIDIDef.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] Rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O8 - Extra context menu item: Download Link segítségével Mega Manager ... - C: \ Program Files \ Megaupload \ Mega Manager \ mm_file.htm
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Yahoo! Szolgáltatások - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - (no file)
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c: \ Windows \ System32 \ prxernsp.dll
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: (0EB0E74A-2A76-4AB3-A7FB-9BD8C29F7F75) (CKAVWebScan Object) -- http://www.kaspersky.com/kos/eng/par...an_unicode.cab
O16 - DPF: (20A60F0D-9AFA-4515-A0FD-83BD84642501) (Dáma osztály) -- http://messenger.zone.msn.com/binary...r.cab56986.cab
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O16 - DPF: (48DD0448-9209-4F81-9F6D-D83562940134) (MySpace Uploader Control) -- http://lads.myspace.com/upload/MySpaceUploader1005.cab
O16 - DPF: (69EF49E5-FE46-4B92-B5FA-2193AB7A6B8A) (GameLauncher Control) -- http://www.acclaim.com/cabs/acclaim_v4.cab
O16 - DPF: (A4110378-789B-455F-AE86-3A1BFC402853) (ZPA_SHVL Object) -- http://zone.msn.com/bingame/zpagames...l.cab55579.cab
O16 - DPF: (B8BE5E93-A60C-4D26-A2DC-220313175592) (MSN Games - Installer) -- http://cdn2.zone.msn.com/binFramewor...o.cab56649.cab
O16 - DPF: (C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072) (MessengerStatsClient osztály) -- http://messenger.zone.msn.com/binary...t.cab56907.cab
O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab
O16 - DPF: (DA2AA6CF-5C7A-4B71-BC3B-C771BB369937) (MSN Games - Game Communicator) -- http://zone.msn.com/binframework/v10...y.cab55579.cab
O16 - DPF: (FFB3A759-98B1-446F-BDA9-909C6EB18CC7) (PCPitstop Písomky) -- http://utilities.pcpitstop.com/optimize2/pcpitstop2.dll
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O20 - Winlogon Notify: GoToAssist - C: \ Program Files \ Citrix \ GoToAssist \ 480 \ G2AWinLogon.dll (fájl hiányzik)
O23 - Service: avast! iAVS4 Ellenőrző Szolgálat (aswUpdSv) - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
O23 - Service: # # Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 # # (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect szolgáltatás (CLTNetCnService) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ Windows \ System32 \ CTsvcCDA.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
O23 - Service: GoToAssist - Citrix Online, mely a Citrix Systems, Inc. - C: \ Program Files \ Citrix \ GoToAssist \ 480 \ g2aservice.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Unknown tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe
O23 - Service: MySQL - Unknown tulajdonos - C: \ Program.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: PnkBstrA - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Windows \ System32 \ PnkBstrA.exe
O23 - Service: StarWind AE Szolgálat (StarWindServiceAE) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: Steam Client Service - Valve Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Steam \ SteamService.exe
O23 - Service: VMware Agent Service (ufad-ws60) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ VMware \ VMware Workstation \ vmware-ufad.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: VMware DHCP Service (VMnetDHCP) - VMware, Inc. - C: \ Windows \ System32 \ vmnetdhcp.exe
O23 - Service: VMware Virtual Mount Manager Extended (vmount2) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ Common Files \ VMware \ VMware Virtual Image Editing \ vmount2.exe (fájl hiányzik)
O23 - Service: VMware NAT Service - VMware, Inc. - C: \ Windows \ System32 \ vmnat.exe
O23 - Service: wampapache - Apache Software Foundation - C: \ wamp \ bin \ apache \ apache2.2.8 \ bin \ httpd.exe
O23 - Service: wampmysqld - Ismeretlen tulajdonos - C: \ wamp \ bin \ mysql \ mysql5.0.51a \ bin \ mysqld-nt.exe

--
End of file - 9649 bytes
Old Június 27, 2008, 11:57
Moderátor Csoport

Default Sysrestore.dll

Nem mondhatom el nagyon a naplóban.

Letöltés Dr.Web CureIt! És mentsd el az asztalról.
  • Kattintsunk duplán a cureit.exe elindítani a programot. Egy "Express Szkennelés a számítógép"Közlemény jelenik meg.
  • A "Első az expressz Scan Now"Click"OK: "Kezdődik. Ez egy rövid keresési hogy vizsgálja át a fájlokat jelenleg fut a memóriában, és ha valami nem található, kattintson a Igen gombot, ha azt kéri, ha meg akarjuk gyógyítani azt.
  • Miután a rövid letapogatású befejeződött, kattintson Opciók > Beállítások megváltoztatása
  • Válassza ki a "Beolvasás lapján"És a Törölje "Heurisztikus elemzés"
  • Vissza a fő ablakban, kattintson a "Custom Scan", majd a "Select vezet" (egy piros pont, amely megmutatja meghajtó került kiválasztásra).
  • Ezután kattintson a "Start / Stop Scanning"Gombot (zöld nyíl a jobb oldalon) és a vizsgálat indul.
  • Ha kész, egy üzenet jelenik meg az alján tanácsot, ha a vírusokat találtak.
  • Kattintson a "Igen, mindet"Ha azt kéri, ha meg akarja gyógyítani / áthelyezni a fájlt.
  • Amikor a szkennelés befejeződött, nézd, láthatja az ikon mellett a fájlok találhatók. Ha igen, kattintson rá, majd a következő ikon jobb alul, és válassza a "Move gyógyíthatatlan".
    (Ez mozog ez a C: \ Documents and Settings \ userprofile \ DoctorWeb \ karantén mappába, ha ez nem gyógyítható)
  • Ezt követően a Dr.Web CureIt menü tetején kattintson a fájlra és válassza a Jelentés mentése listája.
  • Save the DrWeb.csv jelentést az asztalra.
  • Exit Dr.Web Cureit, ha végzett.
  • Fontos! Reboot a számítógépet, mert Lehetséges, hogy használatban lévő fájlt fogja mozgatni / törölni közben reboot.
Használhatja a Jegyzettömb, hogy megnyitja a DrWeb.cvs jelentését jobb kattintással, és kiválasztja Megnyitás> Jegyzettömb

----------

Következő utáni add
Dr. Napló

Old Július 2, 2008, 15:39
Csoport tagja

Default Sysrestore.dll

nekem van kilátás hogyan iget a documents and settings? im nem használt kilátás használnom, hogy xp

Edit: találtam nvm
Old Július 2, 2008, 15:41
Csoport tagja

Default Sysrestore.dll

annak kimondásával, hogy a szkennelés 80kbs ... nekem van 130gb olvasni, hogy lesz nap valami ötleted?
Old Július 4, 2008, 16:44
Moderátor Csoport

Default Sysrestore.dll

Letöltés Combofix a köv az egyik a lenti linkeket.
Fontos! Combofix.exe KELL menti és kirohant a Desktop.
  • Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) Combofix megkezdése előtt.
  • Fontos! Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, szkript blokkoló és minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot.
    • Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.
    • Ha a tiéd nem szerepel, és nem tudod, hogyan kell kikapcsolni, akkor kérje.
  • Figyelmeztetés: Combofix lekapcsolja a számítógépet az internetről. A kapcsolat automatikusan visszaáll előtt Combofix befejeztével távon.
  • Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.
    • Válassza az Igen, hogy elfogadja a Disclaimers.
  • Ha kész, akkor egy log for you.
  • Post hogy jelentkezzen be, a következő választ.
Figyelmeztetés: Ne mouseclick Combofix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló
  • Ha Combofix fut a nehéz és idő előtt befejeződik, a kapcsolat kézzel visszaállítani a számítógép újraindításával.
  • Fontos: Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware előtt újra az internetre.
Ha szükséges, ez Combofix tutorial A screenshotok hogy részletesen alaposabban a letöltés és működtetése Combofix.

----------

Következő utáni add
Combofix napló

Old Július 9, 2008, 10:13
Csoport tagja

Default Sysrestore.dll

Feladom combofix doesnt indít lol hiszem, lehet, hogy formázni, és minden elvész nekem van
Old Július 9, 2008, 10:16
Donor Group

Default Sysrestore.dll

Idézet:
Originally Posted by madcows7 View Post
Feladom combofix doesnt indít lol hiszem, lehet, hogy formázni, és minden elvész nekem van
Lehet mindig biztonsági mentést az adatokról az első ...
Old Július 9, 2008, 12:58
Moderátor Csoport

Default Sysrestore.dll

Menj a Start> Futtatás és copy / paste a következő:

"% userprofile% \ Desktop \ combofix.exe" / killall

Nyomja le az Enter gombot, és Combofix is indul.

Ha kész, akkor egy log fájl található C: \ ComboFix.txt

Post tartalmát, hogy jelentkezzen be, a következő választ.

Megjegyzés: Ne mouseclick combofix az ablakon, miközben az fut. Ezt okozhatja a rendszer, hogy elakad.

Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.