![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Máme notebook, který má nějaké vážné problémy, jeho pomalá, aktivní x chyb programů, které zvyklý odinstalovat, lze připojit k internetu, ale nemůžete použít jako stránkách dont zatížení a je zvyklý i stahování aktualizací programů. ![]() Chci vědět, jak je možné získat i na internetu (stránky, tak se načte) na post hjt, mbam a super proti spywaru přihlásí. ![]() Existují nějaké programy bych měl používat. Mohl jsem stáhnout instalační soubory a dát je na disku, pokud to bude potřeba. ![]() Im hádat zlé fantasy se zde první lol ![]() Děkujeme za čtení |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanx M8 |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na základě Internet připojení problémy Pokud to nefunguje, zkuste přenosu Hijackthis log to můžu podívat. |
|
| |||
| |||
| ty: D Jenom jsem přemýšlel, víte, jak lze odstranit java předchozí aktualizace např. pokud máte java 6 aktualizací 3,4,5 a 6 můžete odstranit 3,4 a 5. Wok to pro Microsoft Office a Windows aktualizace zabezpečení? |
|
| |||
| |||
| Budu se snažit řadit to zítra, protože to trvá půl hodiny se přihlásit: ( |
|
| |||
| |||
| Java a 'někdy' Adobe Flash Player jsou pouze výrobky, které jsem si vědom, že opustí starou verzi. Všechno ostatní je obvykle 'Kolejová Update', který odinstaluje a nahradí starou verzi. Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tun Problémy! Potřebujete pomoc, abyste zjistili, jaký problém to je! | anthonyla65 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 16. dubna 2009 06:25 |
| Viry mohou skutečně ukrást ID informace? | jill8beans2 | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 16. března 2009 05:21 |
| Tun viry ' | crazythumbs23 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 10. listopadu 2008 09:58 |
| Viry | rsteenoven | Virus, spyware a bezpečnost | 23 | 22. března 2008 20:05 |
| Viry? | virusinfected | Virus, spyware a bezpečnost | 39 | 1. srpen 2007 00:59 |
| Thread Nástroje | |
| |