![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi imamo laptop koji ima neke ozbiljne probleme, njegove spore, aktivno x greške, program koji ima običaj deinstalirati, možete se povezati s Internetom, ali ne možete ga koristiti kao web stranice dont opterećenja čak i ona ima običaj preuzimati ažuriranja za programe. ![]() Ono što želim znati kako ja mogu dobiti na internet (tako će se učitati stranica) kako biste postavili hjt, mbam i super anti spyware logove. ![]() Ima li kakvih programa i trebaju koristiti. Ja mogu preuzimanje datoteka postava kartoteka i stavite ih na disk ako je potrebno. ![]() Im guessing zlo fantasy će biti ovdje prvi lol ![]() Hvala za čitanje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Započni ovdje> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109
| |||
| |||
| Thanx m8 |
|
| |||
| |||
| Pogledajte pod Internet veza problemi Ako se to ne radi, pokušajte prenijeti preko Hijackthis log pa da mogu pogledati. |
|
| |||
| |||
| tima: D Bio sam samo zanima, znate kako možete ukloniti java prethodna ažuriranja npr. ako imate Java 6 ažuriranja 3,4,5 i 6 možete ukloniti 3,4 i 5. se taj wok za Microsoft Office i Windows sigurnosna ažuriranja? |
|
| |||
| |||
| Ja ću pokušati razvrstati ga sutra, jer to traje pola sata do prijavite se na: ( |
|
| |||
| |||
| Java i 'ponekad' Adobe Flash Player su jedini proizvodi da sam svjesna da napustite staru inačicu. Sve ostalo je obično 'Rolling Update' koji uninstalls i zamjenjuje staru inačicu. Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tona problema! Need Help do saznati što Problem je! | anthonyla65 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 16. travanj 2009 06:25 |
| Virusi mogu stvarno ukrasti ID informacija? | jill8beans2 | Virus, Spyware i sigurnost | 10 | 16. ožujak 2009 05:21 |
| Tona viruse ' | crazythumbs23 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 10. studeni 2008 09:58 |
| Virusi | rsteenoven | Virus, Spyware i sigurnost | 23 | 22. ožujak 2008 20:05 |
| Viruse? | virusinfected | Virus, Spyware i sigurnost | 39 | 1. kolovoz 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |