![]() |
|
| |||
| |||
| יש לנו מחשב נייד שיש לו כמה בעיות קשות, שלה איטי, פעיל x שגיאות, תוכניות אשר wont להסיר יכול להתחבר לאינטרנט אבל לא יכול להשתמש בו בתור דפי dont wont לטעון והוא אפילו להוריד עדכונים עבור תוכניות. ![]() מה שאני רוצה לדעת זה איך אני יכול לקבל על גבי האינטרנט (כך יהיה לטעון את הדפים) כדי לכתוב את hjt, Super ו mbam יומני נגד תוכנות ריגול. ![]() האם יש תוכניות אני צריך להשתמש. אני יכול להוריד קבצי ההתקנה ולשים אותם על דיסק אם יש צורך. ![]() Im ניחוש הרוע פנטזיה יהיה כאן הראשון LOL ![]() Thanx לקריאה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| Thanx m8 |
|
| |||
| |||
| תראה תחת בעיות התחברות לאינטרנט אם זה לא עובד מנסים להעביר למעלה Hijackthis יומן אז אני יכול להעיף מבט. |
|
| |||
| |||
| Ty: D אני רק תוהה, אתה יודע איך אתה יכול להסיר את העדכונים הקודמים Java לדוגמה, אם יש לך ג 'אווה 6 עדכוני 3,4,5 ו 6 תוכל להסיר 3,4 ו 5. האם זה wok for Microsoft Office ו-Windows עדכוני אבטחה? |
|
| |||
| |||
| אני מנסה למיין את זה מחר כי זה לוקח חצי שעה כדי להיכנס: ( |
|
| |||
| |||
| Java ו 'לפעמים' את התוכנה Adobe Flash Player הם רק המוצרים כי אני מודע כי להשאיר את הגירסה הישנה. כל השאר הוא בדרך כלל 'הרולינג עדכונים' בה uninstalls ומחליף את הגירסה הישנה. ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Tonnes של בעיות! צריך עזרה כדי לדעת מה הבעיה זה! | anthonyla65 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 16th אפריל 2009 06:25 |
| האם באמת לגנוב מזהה וירוסים נוספים? | jill8beans2 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 10 | 16th מרץ 2009 05:21 |
| טונות של וירוסים ' | crazythumbs23 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | -10 נובמבר 2008 09:58 |
| וירוסים | rsteenoven | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 23 | 22 מרץ 2008 20:05 |
| וירוסים? | virusinfected | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 39 | ב -1 לאוגוסט 2007 00:59 |
| שרשרת כלים | |
| |