![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mes nešiojamas kompiuteris, kuris keletą rimtų problemų, jos lėta, Active X klaidų, programas, papratimas pašalinti, gali prisijungti prie interneto, bet negali naudoti kaip puslapių dont apkrova ir jis įpratęs net atsisiųsti atnaujinimus programas. ![]() Ką aš noriu žinoti, kaip galėčiau patekti į internetą (taip puslapiuose apkrova) rašyti hjt, mbam ir super anti spyware rąstų. ![]() Ar yra kokių programų turėčiau naudoti. Galėčiau atsisiųsti įdiegimo failus ir įdėti juos į diską, jei reikia. ![]() Im guessing blogis Fantasy bus čia pirmą lol ![]() Thanx skaityti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėkite čia> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109
| |||
| |||
| Thanx m8 |
|
| |||
| |||
| Ieškokite Interneto ryšio problemos Jei tai nepadeda, pabandykite perkelti per HijackThis, kad galėčiau pažvelgti. |
|
| |||
| |||
| tu: D I was just wondering, jūs žinote, kaip galite ištrinti Java Ankstesnis atnaujinimai pavyzdžiui, jei turite Java 6 atnaujinimai 3,4,5 ir 6 jūs galite ištrinti 3,4 ir 5. Ar tai "Microsoft Office" ir "Windows" saugumo atnaujinimus wok? |
|
| |||
| |||
| Spróbuję Rūšiuoti jį rytoj, nes jis trunka pusę valandos prisijungti: ( |
|
| |||
| |||
| "Java" ir "kartais", "Adobe Flash Player yra tik produktus, kad aš žinoti, kad palikti seną versiją. Visa kita paprastai "Rolling Update", kuri šalina ir pakeičia seną versiją. Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tonų problemų! Need Help sužinoti kokia problema ji yra! | anthonyla65 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Balandis 16, 2009 06:25 |
| Ar virusai tikrai pavogti ID informacijos? | jill8beans2 | Virus, Spyware & Security | 10 | Kovas 16, 2009 05:21 |
| Tonų virusai " | crazythumbs23 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 10, 2008 09:58 |
| Virusai | rsteenoven | Virus, Spyware & Security | 23 | Kovas 22, 2008 20:05 |
| Virusai? | virusinfected | Virus, Spyware & Security | 39 | 1 rugpjūtis 2007 00:59 |
| Temos įrankiai | |
| |