![]() |
|
| |||
| |||
| Mums ir klēpjdators, kas ir dažas nopietnas problēmas, to lēni, aktīvā x kļūdas, programmas, kas paradis atinstalēt, var izveidot savienojumu ar internetu, bet to nevar izmantot kā lapas dont slodzi un to paradis pat lejupielādēt atjauninājumus programmas. ![]() Ko es vēlos zināt, kā es varu nokļūt uz internetā (tā lapās slodzi), lai nosūtītu hjt, mbam un super anti spyware apaļkokiem. ![]() Vai ir kādas programmas man būtu jāizmanto. Es varētu lejupielādēt setup failus un nodot tos uz diska, ja nepieciešams. ![]() Im guessing ļaunums fantāzija būs šeit pirmo lol ![]() Thanx for reading |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanx m8 |
|
| |||
| |||
| Meklēt zem Interneta savienojuma problēmu Ja tas nelīdz, mēģiniet pārvietot vairāk nekā HijackThis log lai es varētu veikt izskatu. |
|
| |||
| |||
| ty: D Es tikai domāju, jūs zināt, kā jūs varat noņemt java iepriekšējos atjauninājumos piemēram, ja jums ir java 6 atjauninājumi 3,4,5 un 6 jūs varat noņemt 3,4 un 5. tas wok ar Microsoft Office un Windows drošības atjauninājumi? |
|
| |||
| |||
| Es centīšos sakārtot it out rīt, jo tā ņem pusi stundas, lai pieteiktos uz: ( |
|
| |||
| |||
| Java un "reizēm" Adobe Flash Player ir tikai tādi produkti, ka es apzinos, ka atstāt veco versiju. Viss pārējais ir parasti "Rolling Atjaunot", kas uninstalls un aizstāj veco versiju. Quote:
|