![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mamy laptopa, który ma kilka poważnych problemów, jej powolne, Active X błędy, wont odinstalować programy, które mogą łączyć się z Internetem, ale nie można użyć go jako strony dont obciążenia i wont nawet pobrać aktualizacje dla programów.
![]() Co chcę wiedzieć, w jaki sposób mogę dostać się do internetu (tak stronach obciążenia), aby opublikować hjt, mbam i super anty spyware logów. ![]() Czy istnieją jakieś programy i powinna wykorzystać. I może pobrać pliki instalacyjne i połóż je na dysku w razie potrzeby. ![]() Im guessing zła fantasy będzie tu lol ![]() Thanx do czytania
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Rozpocznij tutaj> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109
|
|||
|
|||
|
Thanx m8
|
|
|
|||
|
|||
|
Spójrz na mocy Połączenie z Internetem problemów
Jeśli to nie zadziała próbie przeniesienia ponad HijackThis więc mogę podjąć się. |
|
|
|||
|
|||
|
ty: D
I was just wondering, wiesz, w jaki sposób można usunąć poprzednich aktualizacji Java np. jeśli masz java 6 aktualizacje 3,4,5 i 6 można usunąć 3,4 i 5. to wok dla pakietu Microsoft Office i Windows aktualizacji zabezpieczeń? |
|
|
|||
|
|||
|
Postaram sortować ją jutro bo zajmuje pół godziny, aby zalogować się: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Java i "czasami" Adobe Flash Player są jedynie produkty, które znam, którzy opuścili starą wersję. Wszystko inne jest zwykle "Rolling Update", który odinstaluje i zastępuje starą wersję.
Cytat:
|