mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

De tone de viruşi, cred!!

Reply

Thread Tools
Old 15 mai 2008, 12:45
Grupul de stat

Default De tone de viruşi, cred!!

Am un laptop care are unele probleme serioase, ei lent, active x erori, programe care obiceiul dezinstalarea, se poate conecta la internet, dar nu pot să-l utilizaţi în calitate de pagini dont de încărcare şi descărcare a actualizărilor obiceiul chiar şi pentru programe.

Ce vreau sa stiu este cum pot primi pe internet (deci va încărca pagini) pentru a posta hjt, mbam şi super anti spyware jurnalele.

Există programe i ar trebui să utilizeze. Aş putea descărca fişiere de configurare şi puneţi-le pe un disc, dacă este necesar.

Im ghicitul fantezie răul va fi aici prima lol

Thanx pentru lectură
Old 15 mai 2008, 12:50
Administrator Group

Start aici> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 15 mai 2008, 12:57
Grupul de stat

M8 Thanx
Old 15 mai 2008, 13:01
Moderator Group

Uită-te în Probleme de conexiune la Internet

Dacă nu funcţionează, încercaţi să-şi transfere, pe o Hijackthis jurnal ca sa ma pot uita.

Old 15 mai 2008, 13:07
Grupul de stat

ty: D

Ma intrebam, stii cum puteţi elimina java anterior actualizări
de exemplu, dacă aveţi java 6 actualizări 3,4,5 şi 6 puteţi elimina 3,4 şi 5.

face acest lucru wok pentru Microsoft Office şi Windows actualizări de securitate?
Old 15 mai 2008, 13:09
Grupul de stat

i va încerca să-l fel de mâine, pentru că este nevoie de o jumătate de oră pentru a vă conecta cu privire la: (
Old 15 mai 2008, 13:12
Moderator Group

Java şi "uneori" Adobe Flash Player sunt singurele produse care sunt conştient de faptul că lasă de versiunea veche. Totul altceva este, de obicei, o "Rolling Update", care uninstalls şi o înlocuieşte pe cea veche versiune.

Citat:
Pentru unele motive două mari furnizori de software, Sun Microsystems şi Adobe, nu văd necesitatea de a elimina vechile versiuni ale software-ul lor prin actualizare pachet. Aceasta este la fel de incredibil ca este inacceptabil. În mod special am vorbit de la Sun Java şi aplicaţii Adobe Flash. Link

Reply

Register

Marcaje