![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un laptop care are unele probleme serioase, ei lent, active x erori, programe care obiceiul dezinstalarea, se poate conecta la internet, dar nu pot să-l utilizaţi în calitate de pagini dont de încărcare şi descărcare a actualizărilor obiceiul chiar şi pentru programe. ![]() Ce vreau sa stiu este cum pot primi pe internet (deci va încărca pagini) pentru a posta hjt, mbam şi super anti spyware jurnalele. ![]() Există programe i ar trebui să utilizeze. Aş putea descărca fişiere de configurare şi puneţi-le pe un disc, dacă este necesar. ![]() Im ghicitul fantezie răul va fi aici prima lol ![]() Thanx pentru lectură |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| M8 Thanx |
|
| |||
| |||
| Uită-te în Probleme de conexiune la Internet Dacă nu funcţionează, încercaţi să-şi transfere, pe o Hijackthis jurnal ca sa ma pot uita. |
|
| |||
| |||
| ty: D Ma intrebam, stii cum puteţi elimina java anterior actualizări de exemplu, dacă aveţi java 6 actualizări 3,4,5 şi 6 puteţi elimina 3,4 şi 5. face acest lucru wok pentru Microsoft Office şi Windows actualizări de securitate? |
|
| |||
| |||
| i va încerca să-l fel de mâine, pentru că este nevoie de o jumătate de oră pentru a vă conecta cu privire la: ( |
|
| |||
| |||
| Java şi "uneori" Adobe Flash Player sunt singurele produse care sunt conştient de faptul că lasă de versiunea veche. Totul altceva este, de obicei, o "Rolling Update", care uninstalls şi o înlocuieşte pe cea veche versiune. Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |