![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Máme notebook, ktorý má nejaké vážne problémy, jeho pomalá, aktívny x chýb programov, ktoré zvyknutý odinštalovať, možno pripojiť k internetu, ale nemôžete použiť ako stránkach dont zaťaženie a je zvyknutý aj sťahovanie aktualizácií programov. ![]() Chcem vedieť, ako je možné získať aj na internete (stránky, tak sa načíta) na post hjt, mbam a super proti spywaru prihlási. ![]() Existujú nejaké programy by som mal používať. Mohol som stiahnuť inštalačné súbory a dať ich na disku, ak to bude potrebné. ![]() Im hádat zlé fantasy sa tu prvý lol ![]() Ďakujeme za čítanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanx M8 |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa na základe Internet pripojenie problémy Ak to nefunguje, skúste prenosu Hijackthis log to môžem pozrieť. |
|
| |||
| |||
| ty: D Len som premýšľal, viete, ako možno odstrániť java predchádzajúcej aktualizácie napríklad ak máte java 6 aktualizácií 3,4,5 a 6 môžete odstrániť 3,4 a 5. Wok to pre Microsoft Office a Windows aktualizácie zabezpečenia? |
|
| |||
| |||
| Budem sa snažiť radiť to zajtra, pretože to trvá pol hodiny sa prihlásiť: ( |
|
| |||
| |||
| Java a 'niekedy' Adobe Flash Player sú len výrobky, ktoré som si vedomý, že opustí starú verziu. Všetko ostatné je zvyčajne 'Vozový Update', ktorý odinstaluje a nahradí starú verziu. Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ton Problémy! Potrebujete pomoc, aby ste zistili, aký problém to je! | anthonyla65 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 16. apríla 2009 06:25 |
| Vírusy môžu skutočne ukradnúť ID informácie? | jill8beans2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 16. marca 2009 05:21 |
| Ton vírusy ' | crazythumbs23 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 10. novembra 2008 09:58 |
| Vírusy | rsteenoven | Virus, spyware a bezpečnosť | 23 | 22. marca 2008 20:05 |
| Vírusy? | virusinfected | Virus, spyware a bezpečnosť | 39 | 1. august 2007 00:59 |
| Thread Tools | |
| |