![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Biz, onun yavaş, ActiveX hataları, programlar alışkanlık kaldırmak, internete bağlanabilirsiniz ancak bazı ciddi sorunları olan bir laptop olan sayfalarının dont yük bunu kullanamaz ve programlar için bile indirmek güncelleştirmelerini alışkanlık.
![]() Ne bilmek istiyorum nasıl internet üzerine (bu sayfa) ve hjt, mbam ve süper Anti casus günlükleri göndermek için yükleyip elde edebilirsiniz. ![]() Kullanım gereken tüm programları I edilmiştir. Ben kurulum dosyaları indirmek ve bir disk gerekirse bunları koy. ![]() Im tahmin kötü fantezi burada ilk lol olacak ![]() Thanx okuma
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Buradan başlayın> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109
|
|||
|
|||
|
Thanx M8
|
|
|
|||
|
|||
|
Altına bakın İnternet bağlantısı sorunları
Eğer bir Hijackthis üzerinden aktarmaya çalıştığınızda çalışmıyor bende bir göz atabilirsiniz giriş yapın. |
|
|
|||
|
|||
|
TY: D
Ben sadece, bilirsin nasıl java'nın önceki güncelleştirmeleri kaldırabilirsiniz merak ediyorum Eğer 6 güncelleştirmelerini 3,4,5 ve 6 3,4 ve 5 kaldırabilirsiniz java'nın var örneğin. Microsoft Office ve Windows güvenlik güncelleştirmeleri bu wok mu? |
|
|
|||
|
|||
|
çünkü her oturum için yarım saat sürer yarın punto çalışacağım: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Java ve 'bazen' Adobe Flash Player tek ürün o bilincindeyim olan eski sürümü bırakın. Her şeyin genellikle 'Rolling Güncelle' da kaldırır ve eski sürümü değiştirir.
Alıntı:
|