![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У нас є ноутбук яких є ряд серйозних проблем, її повільне, Active X помилки, програми, які звичай видалити, можна підключитися до інтернету, але не можуть використовувати його в якості сторінках Dont навантаження і звичай навіть завантажувати оновлення для програм. ![]() Що я хочу знати, як я можу отримати на інтернет (так сторінках навантаження) на посаду HJT, mbam і Super Anti Spyware журнали. ![]() Чи існують будь-які програми я повинен використовувати. Я можу завантажте її і покласти їх на диску, якщо це необхідно. ![]() Im вгадуючи злий фантазією тут буде перша LOL ![]() Thanx для читання |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Thanx M8 |
|
| |||
| |||
| Подивіться під Проблеми підключення до Інтернету Якщо це не працює, спробуйте перевести більш Hijackthis журнал, щоб я міг подивитися. |
|
| |||
| |||
| Тая: D Мені було просто цікаво, ви знаєте, як ви можете видалити Java попередніх оновлень Наприклад, якщо у вас є Java 6 оновлень 3,4,5 і 6, можна прибрати 3,4 та 5. це вок для Microsoft Office і оновлень безпеки Windows? |
|
| |||
| |||
| Я постараюся розібратися завтра, оскільки воно займає півгодини, щоб увійти: ( |
|
| |||
| |||
| Java і "іноді" Adobe Flash Player є єдиними продуктами, що я віддаю собі звіт, що залишити стару версію. Все інше, як правило, 'Rolling оновлення ", який видаляє і заміняє стару версію. Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Тонни проблем! Потрібна допомога щоб дізнатися, яка проблема є! | anthonyla65 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 16 квітня 2009 06:25 |
| Може віруси дійсно ID крадіжки інформації? | jill8beans2 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 16 березня 2009 05:21 |
| Тонни вірусів | crazythumbs23 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 10 листопада 2008 09:58 |
| Віруси | rsteenoven | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 23 | 22 березня 2008 20:05 |
| Віруси?? | virusinfected | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 39 | 1 серпня 2007 00:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |