менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Тонни віруси, я думаю!

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 травня 2008, 12:45
Член групи

Default Тонни віруси, я думаю!

У нас є ноутбук яких є ряд серйозних проблем, її повільне, Active X помилки, програми, які звичай видалити, можна підключитися до інтернету, але не можуть використовувати його в якості сторінках Dont навантаження і звичай навіть завантажувати оновлення для програм.

Що я хочу знати, як я можу отримати на інтернет (так сторінках навантаження) на посаду HJT, mbam і Super Anti Spyware журнали.

Чи існують будь-які програми я повинен використовувати. Я можу завантажте її і покласти їх на диску, якщо це необхідно.

Im вгадуючи злий фантазією тут буде перша LOL

Thanx для читання
Old 15 травня 2008, 12:50
Адміністратор групи

Початок тут> http://www.computer-juice.com/forums...476/ # post28109

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 15 травня 2008, 12:57
Член групи

Thanx M8
Old 15 травня 2008, 13:01
Модератор групи

Подивіться під Проблеми підключення до Інтернету

Якщо це не працює, спробуйте перевести більш Hijackthis журнал, щоб я міг подивитися.

Old 15 травня 2008, 13:07
Член групи

Тая: D

Мені було просто цікаво, ви знаєте, як ви можете видалити Java попередніх оновлень
Наприклад, якщо у вас є Java 6 оновлень 3,4,5 і 6, можна прибрати 3,4 та 5.

це вок для Microsoft Office і оновлень безпеки Windows?
Old 15 травня 2008, 13:09
Член групи

Я постараюся розібратися завтра, оскільки воно займає півгодини, щоб увійти: (
Old 15 травня 2008, 13:12
Модератор групи

Java і "іноді" Adobe Flash Player є єдиними продуктами, що я віддаю собі звіт, що залишити стару версію. Все інше, як правило, 'Rolling оновлення ", який видаляє і заміняє стару версію.

Цитата:
З різних причин двома основними постачальниками програмного забезпечення, Sun Microsystems і Adobe, не бачать необхідності видалити старі версії своїх програм через оновлений пакет. Це так само неймовірно, як це неприйнятно. Зокрема я кажу про Sun Java і Adobe Flash додатків. Посилання

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Тонни проблем! Потрібна допомога щоб дізнатися, яка проблема є! anthonyla65 Процесори, материнські плати RAM & 11 16 квітня 2009 06:25
Може віруси дійсно ID крадіжки інформації? jill8beans2 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 10 16 березня 2009 05:21
Тонни вірусів crazythumbs23 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 10 листопада 2008 09:58
Віруси rsteenoven Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 23 22 березня 2008 20:05
Віруси?? virusinfected Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 39 1 серпня 2007 00:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.