![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hi Im нови в този така простете ми ако съм DONT предоставят цялата необходима информация, и може би просто DONT знам за какво да се предвиди, но моят десктоп се изпълнява Windows XP Professional, и аз имам nortons анти-вирус Corporate Edition, и компютъра ми е отишло щур, аз получи изниквам система антивирусни xp2008 правиш някои сканиране и че ми показа над 2400 инфекции .... опитвам към тичам определителен член север да премахнете инфекции, но неговият несъчувствен ..... аз съм по-добре, просто избърсване на компютъра и се започне от нулата? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте като се погледнете тази нишка, Следвайте стъпките, чрез, например, може да бъде в състояние да се отърва от тези, без да се налага да се изтрие, но бих препоръчал да извадите Север всички заедно и да се премести в свободен антивирусна като Avast.
| |||
| |||
| Наистина ли трябва да изглежда по темата thingie течение. AntiVirus xp2008 е вирус себе си, сестра ми е, че на нея лаптоп веднъж, и то се отстранява, така че не се притеснявай, момчетата тук са наистина добър в тези неща.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Norton??? Eww получите avast |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мога вируси наистина крадат ID информация? | jill8beans2 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 16-то Mar 2009 05:21 |
| Помислете си десктоп компютър е заразен с буболечки / вируси! Всяка помощ? | Theresonly1 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 21 | 2-ро Feb 2009 13:34 |
| Тонове от вируси, мисля! | Концепцията | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 15 май 2008 г. 13:12 |
| Вируси | rsteenoven | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 23 | 22 Март 2008 20:05 |
| Вируси??? | virusinfected | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 39 | 1-во Aug 2007 00:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |